Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hot Pursuit" bol z mojej strany vcelku očakávaným filmom. Mám rád Reese Witherspoon a jej minuločné filmy ("The Good Lie" a "Wild") boli veľmi dobrým filmovým zážitkom. Toto mala byť komédia, no zrátal by som na prstoch scénky, kde som sa zasmial. A asi by som ani nepovedal, že som sa smial, skôr som sa len tak uchechtol pri pár scénkách. Najmä asi šoférovanie autobusu bolo vcelku vtipné. Inak ale treba povedať, že je tu veľa divných momentov, kde som nerozumel na čom som sa mal smiať a jediné čo sledujeme sú dve ženy, ktoré sa snažia predstavovať určité stereotypy s veľmi otravnými hlasmi a afektami, ktoré do toho dávali. Myslím si, že film mohol fungovať, no chcelo to trošku prepracovať scénar a inú réžiu. Herci sa snažia tomu niečo dať... občas to funguje, no väčšinou som len sedel v tichosti. A to by sa pri komédii stať nemalo. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Divoká dvojka nabízí komedie o dvou odlišných typech žen.Jak to taky tak bývá v těchto filmech...a opravdu nečekejte nic převratného.Příběh o policajtce co byla už jako malá věrná představě být policistka ,protože pravidelně jezdila s tátou co by též strážníkem na skoro každý výjezd.Když se tato spořádaná a pravidel držící policajtka setká s manželkou svědka co má svědčit u soudu,ale je ještě předtím zavražděn a ona tak musí tuto úplně odlišnou osobu chránit,tak se naskytne řada vtipných i méně vtipných momentu.Pro mě to bohužel bylo spíš méně vtipné.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že zde byla jedna nebo dvě scény, kde jsem se zasmál, tak i nějaké ty body dám. Ale tohle je prostě ten typ komedie, které nemám rád. Vzhledem k tomu, že zde nejsou pořádné vtipy, tak je polovina filmu jen uřvané bláznění, kdy se někdo hádá, někdo na někoho křičí anebo jen křičí. Tohle pro mě prostě není humorné. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon schytala dost nesnesitelnou postavu, ale přesto zůstává roztomilou a sympatickou dívčinou, a Sofia Vergara, to je zkrátka nádherný kus ženské, kterou by chtěl mít každý chlap denně na očích, a její role "na vysokých podpatcích a s úschovnou ve výstřihu" ji byla napsána přesně na tělo. Nicméně, jakkoli se na obě krásně kouká, příběh vyznívá spíše jako nezávazné blbnutí dvou ukřičených kamarádek, které chtěly pod taktovkou třetí ženy přispět do tentokráte odlehčených vod filmového feminismu a připomenout, že i absurdní ženské týmovky mají v akčních komediích své dny. Nic proti, ale opravdu to nebyla legrace ani v takové míře, aby se dalo mluvit o fajnové oddechovce, natož pak o zábavné sexy oddechovce.... U filmů s podobnou tématikou si vždycky raději vyberu chlapský Půlnoční běh, krásné holky hold nejsou všechno... 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama