Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Neúplatní (1987) 

Obrovsky, obrovsky naivní film a nechce se mi věřit, že koukám na film stejného režiséra, který natočil Scarface. Tím nechci říct, že by byl špatný, ale výrazy, co se mi po jeho shlédnutí naprosto usadily v hlavě, jsou naivita a jednoduchost.

plakát

Ďábel (2010) 

Ten film má možná skvělou kameru, ale není to trošku málo? Víte, trošku mi to připomíná mého kamaráda, který s oblibou hodnotil filmy následovně: Sice to byla sračka, ale efekty super. Bohužel se domnívám, že film nedělají pouze efekty, kamera, střih atd. Takže asi proto je moje hodnocení jaké je. V životě se mi snad ještě nestalo, aby u filmu, který má stopáž nějakých cca 75 min, jsem třikrát kontroloval čas.

plakát

Hra (1997) 

Na Finchera slabší, 70%

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Úžasná záležitost, abych si trošku zahrál na Dona Corleona, tedy 2 zajímavosti: Ve Španělsku se film promítal pod názvem Your mother ate my dog a nádherná scéna v parku, kdy jde chlapec venčit novorozence-zombíka, byla natočena až dodatečně, když Jacksonovi a spol. zbyly po natočení celého filmu ještě nějaké peníze. Díky bohu za to:))

plakát

Piraňi II: Létající zabijáci (1982) odpad!

Ten večer dávali zrovna Titanic a tuhle pitomost pozdě v noci. U Titaniku jsem si zrovna říkal, že Cameron prostě nešlápne nikdy vedle. Jaké však bylo moje překvapení, když jsem zhlédnul titulky k tomuhle dílku. Inu, začátky:).

plakát

Modrý démon (2004) 

Jednu hvězdičku dávám za scénu, kdy hrdinka zneškodní zlého generála perfektně vrženým záchranným kruhem. Nutno vidět na vlastní oči:).

plakát

Absurdistán (2006) 

Nic moc, třetí hvězdička je za test inteligence z vězení....Máte dvoulitrovej a třílitrovej kbelík. Kolik máte kbelíků....???:)

plakát

U-Turn (1997) 

Bezva filmík na téma když se daří, tak se daří, Oliver Stone zase jednou supr. Pokud alespoň trochu vládnete AJ, nutno vidět v originálním znění. Úžasný výkony od Thortna, Voighta, Nolteho, Phoenixe a Penna. A tyhle všechny pak zastínila v jediný scéně servírka Flo....:))

plakát

Hannibal - Zrození (2007) odpad!

Myslím, že tohle dílko moc komentů nepotřebuje. Nenasytnost producentů je věc hrozná, nemístný optimismus či zvědavost fanoušků rovněž a díky tomu mohou podobné majstrštyky vznikat. A v rovině osvětlení vývoje mladého Lectra naprosto nepřesvědčivé.

plakát

Hannibal (2001) 

Že po obrovském úspěchu přijde dvojka, bylo naprosto zákonité a chtělo by se říct, že i kvalita zákonitě upadla. Nicméně díky Hopkinsovi, to není zas až taková pohroma a podívat se na to dá. Že to může být i horší nám ukazuje další díl, i když pořád jakž takž koukatelný (Hopkinse prostě nenahradíš) a pak především prequel.