Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Takový House M.D. z právnického prostředí, ovšem na rozdíl od House jsou zde případy často rozprostřeny přes více epizod a děj se daleko více prolíná (za mě mínus, protože si musím pamatovat souvislosti a "Previously on Suites" mi pomáhá jen minimálně). Každopádně je to po dlouhé době seriál, u kterého byla řada epizod, kde jsem prostě MUSEL vidět tu následující, abych věděl, jak to dopadlo (takže jako večerníček nedoporučuji, způsobuje kalná rána :). Řada silných osobností, v čele s übersympaťákem Machtem (Harvey), u mě ale vítězí Hoffman (Louis).

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

První série byly dost o vlastním příběhu (vlastně asi vše, co bylo nadabováno), ale poslední série jsou hlavně parodie na aktuální dění v USA. Parodují se pořady, výrobky, celebrity, události a parodují se DOKONALE a naprosto bez servítek. Nemohu se nabažit těch totálních absurdit, které krásně demonstruje třeba Sarcastaball. Nezapomeňte, že na webu seriálu jsou komplet epizody (zdarma, proložené reklamou)! A pro příznivce seriálu je absolutní "must have" počítačová hra "South Park: The Stick of Truth".

Černobyl

Černobyl (2019)

Vše již bylo mnohokrát napsáno, s většinou souhlasím a tak jen dodám, že na tomto seriálu oceňuji i Craiga Mazina, který ke každé epizodě a) natočil hodinový podcast se spoustou informací z natáčení i co se nevešlo, b) publikoval scénář, jak slíbil. Jde o finální scénáře a ne ty původní, takže neobsahují vystřižené scény, které mě ale zajímaly především, protože pár z nich zmínil v podcastu. Na YouTube jsem u traileru našel tento výstižný komentář: "This was really hard to watch, but also impossible to stop watching."