Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Thriller

Recenze (16)

plakát

Dárek z lásky (2004) 

spirituální až hanba- nuda a nic než nuda... jednu hvězdičku za nádhernou Penelopu a charismatickou Susan Sarandon.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Tohle se vážně moc nepovedlo... napůl vykradené, většinou nudné. Jediným světlým aspektem filmu jsou jakž takž charismatičtí herci, kteří nemají co hrát a ač proti krásné Mille Jovovich nic nemám, tak tady dokonale ukázala, že neumí hrát...

plakát

V peřině (2011) odpad!

To jako mysleli vážně??? Ty texty písní... a zápletka... bože! Jak si i s dobrými herci a slušným rozpočtem vydláždit cestu do filmových pekel.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Švédská původní verze je přehlednější, temnější... prostě lepší. Jen ten Craig je hezčí než Michael Nyqvist, což pro mě paradoxně ubírá na zajímavosti.

plakát

Železná lady (2011) 

Jako film nuda, nevtáhlo mě to. Jenže ve filmu exceluje dokonalá Streep, to ani nemá cenu popisovat. Po chvíli zapomenete, že se díváte na Streep a ne na Thatcher....

plakát

Salomé (2002) 

Tedy komentář Magyara vůbec nechápu- buď se chci podívat na umělecký taneční film a pak si všechny jeho složky vychutnám, případně najdu relevantní chyby a posléze reaguji konstruktivními připomínkami nebo se tomu žánru prostě vyhnu. Takhle diletantsky hodnotit po umělecké stránce precizní film (i když někoho nemusí bavit forma, je bravurně natočený i odtančený) je směšné. A myslím, že bez fantazie tedy není stoprocentně- viděl/a jste to vůbec?? P. S.: A co mají všichni s tím baletem? Vždyť je to flamenco!

plakát

Tropická bouře (2008) 

V rámci žánru opravdu povedený film, užila jsem si hlavně neuvěřitelně změněného Toma Cruise a Roberta Downeyho Jr. Cruise se po dlouhé době opravdu rozjel a jeho výkon i závěrečný tanec nenechá nikoho chladným. Downey má zaslouženou nominaci na Oscara, vyhrávky s akcenty jsou k nezaplacení. Black mi přišel trochu upozaděný, ale když už něco udělá, stojí to za to. Smrtící je i Stillerovo sledování nejhorší akční scény historie (Star Trek) a následný útok pandy. Stiller si jako režisér, scénárista, producent i herec v jednom vážně nebere servítky a na nikom nezůstane nit suchá. Je to svižné, vtipné a nezatěžkané. Paráda.

plakát

Dluh (2010) 

Váhala jsem nad 4 hvězdami, ale kvůli konci filmu si je odpustím- výborně vystavěné drama s dobrými hereckými výkony a zajímavým tématem se v poslední chvíli stává poněkud příliš moralizujícím, přiznání hlavní hrdinky je nevynucené a vlastně zbytečné, ale budiž. Následná scéna, kdy se vycvičená agentka Mossadu (i když vyšlá ze cviku) skoro nechá zabít 90letým starcem, mi pěnila krev v žilách. Celkově je ale film napínavý, zajímavý a milostný trojúhelník v něm je krásným, ale smutným způsobem neuvěřitelně životně pravdivý. Kromě úplného konce výborná podívaná.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Výborný nápad, ale celkově zůstalo jen u příslibu. Ve finále mi přišlo, že se dalo z tématu vytěžit mnohem víc.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Nuda, nuda, nuda... naprosto předvídatelný scénář plný "rádoby" vtipných setkání, srážek, podřeknutí se atd., mizivé procento humoru a překvapivá účast velmi příjemné Jennifer Aniston. Pokud chcete romantiku, jděte radši někam na pěknou večeři. Jestli se chcete opravdu zasmát, tak si vyberte jiný film. Ano, Sandler dospívá, ale já snad radši zůstanu u jeho mladických pošahaností...