Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Příběh se Susan Sarandon byl zajímavý, vánočně dojemný a vlastně tak trochu kopírující It's Wonderful Life, ale nechápu, proč tam musel být příběh chlápka, který chce být o Vánocích v nemocnici - byl mimo propleté univerzum ostatních (podobný problém jsem měl s příběhem japonské dívky v Babelu, taky tam neměla s ostatními nic společného). ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk ani moc neví, co si o tom má myslet. Tolik zajímavých herců (z toho dva držitelé Oscara) a trestuhodně promarněná šance. Režisérovi Chazzu Palminterimu nabízené protéká mezi prsty, očividně hledal inspirace jinde (Love Actually) a i když se s přibývajícími minutami přece jenom něco vyždímá, výsledek je natolik rozpačitý, že je to obrovská škoda. K někomu možná, ke mně ale ty „emoce“ nedoputovaly.. Melancholické (čtyřicetiprocentní) Vánoce!! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Americani tohle umi (i kdyz casto s tim prijdou prvni Britove), udelat romanticky pribeh s nekolika propletenymi lidskymi osudy, okoreneny kouzlem Vanoc, ktery vas rozbreci nebo minimalne dojme. Protoze tech vanocnich filmu, ktere nejsou trapne, neni moc (alespon ja jich tolik neznam), tohle muzu doporucit. I kdyz to kopiruje styl Love Actually, herci jsou vybrani dobre a funguje to tak jak ma...zahreje to u srdce (ne, depresivni mi to fakt neprislo) a pripomene to, cim jsou Vanoce dulezite. Ti, co tvrdi, ze je to nuda, jsou myslim jen malo objektivni a zatrpkli, zaryti odpurci "americkych" Vanoc a na Stedry den koukaji zasadne na Chobotnice a Mrazika...nekdy by to chtelo vylezt z jeskyne, mili recenzenti. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama