Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Jennifer Love Hewitt

Nádherná herečka s nádhernýma očima a okouzlujícím úsměvem. Po shlédnutí filmu "Před svatbou ne!" se stala mou platonickou láskou. Další oblíbené filmy: Garfield ve filmu, Tuxedo. V seriálu The Client list (2012) hrála a vypadala skvěle.

Jessica Biel

Jessica se mi líbí v jakékoliv roli, protože když hraje tak jí to věřím, přijde mi stále přirozená. Nejvíc se mi líbí ve filmu "Lekce neslušného chování". A těším se na "Total Recall".

Naomi Watts

Naomi má klidný a milý výraz ve tváři a to se mi líbí, na svůj věk vypadá hraje stále skvěle. Z její bohaté herecké filmografie jsem viděl asi 8 filmů, oblíbil jsem si ji už při King-Kongovi (2005). V "Lo imposible" mi její křik a výraz tváře ve chvíli, kdy se bezmocně držela stromu v záplavě, naháněl husí kůži. Tímto svým hraním mi poodhalila míru obtížnosti dobrého hereckého výkonu a já si tak více vážím herců jako takových. 

Scarlett Johansson

Scarlett se do mých oblíbených dostala převážně kvůli vzhledu. Dobře umí hrát nevinnou a zmatenou holku jako například ve filmu "Ostrov" (2005) nebo "Dokonalý trik" (2006). Drsnější role (Iron man 2, Avengers) jí ale sluší víc.

Kate Beckinsale

Zase jedna z hereček, na jejíž tvář se můžu dívat stále a neomrzí mě. A když si Kate navíc oblékne latexový kostým ("Underworld 1, 2, 4"), těším se na každou scénu, ve které se objeví.