Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Pořady (10)

Partička

Partička (2011)

Ze začátku jsem si myslela, jaká je to blbost ale tady je vidět, že není dobré předem něco odsuzovat. Náhodou jsem se podívala na jeden díl a pak jsem už nemohla přestat. Tak jsem se nezasmála už vážně hodně dlouho a právě proto dávám plný počet hvězd. Je to zatraceně vtipný a o to jde. Zaručený lék na špatnou náladu. Mimochodem, já jsem dvojici G + S taky nikdy nějak zvlášť nežrala ale tady mi vůbec nevadí, naopak jim to tam sedí. Vsadím se, že kdyby tam byli místo těchto dvou jiní herci, tak by měl tento pořad hodnocení vyšší. Všechno je to o zaujatosti některých lidí proti nim a dávat odpad jenom proto, že tam je tahle dvojka a nebo jenom proto, že je to podle vás akorát trapná zábava (co si myslí hlavně ti rádoby intelektuálové) a nebo že to je kopie slovenské verze (což NENÍ), mi přijde trochu nefér. Navíc nestačí se podívat jenom na jeden díl a už hodnotit. Chápu, že někdo má jiný smysl pro humor ale každý musí uznat, že jsou v televizi daleko horší pořady. Dávat odpad Partičce stejně jako Ulici nebo Cestám domů apod. je dost nefér. 21.10.2012 - Čím déle na ní koukám, tím víc mě baví. Partička zraje jako víno.

Partička

Partička (2009)

Nemohla jsem se rozhodnout, která partička je lepší - česká nebo slovenská. Nakonec jsem usoudila, že obě jsou výborné a obě mám ráda a ani jedna není lepší nebo horší. Ze začátku jsem se trochu zdráhala se na slovenskou Partičku podívat. Už jsem ale koukala na tu českou a všechny starší díly, které jsem zameškala (protože jsem na to nekoukala od začátku, když to začaly vysílat) jsem dokoukala a tak jsem se jednoho dne podívala na pár scének slovenské a na díly, kde byli jako hosti G+S. A světe, div se, bavilo mě to! A bavilo mě to, ikdyž jsem se začala koukat na další díly, kde už G+S nebyli a postupně jsem si zvykla i na slovenštinu, která mi už teď vůbec nevadí, protože ze začátku jsem si nemohla zvyknout. Nejlepší je jednoznačně Kemka a Latinák. Celkově mám nejraději čtveřici Kemka, Latinák, Jakab a teď buď Miezga nebo Pomajbo. Přece jen mám ale o něco radši spíš Mariána než Romana ale všech pět patří mezi mé oblíbence. Polnišová je někdy výborná, někdy mi trochu leze na nervy, v některých dílech mi je docela otravná. Richard Stanke sice nejprve nepatřil mezi mé oblíbence ale postupem času mě bavil víc a víc a dnes patří rozhodně mezi ty, které ráda v Partičce vidím. Vlado Hajdu, který se objevil v několika dílech, mi ale nepřijde vtipný vůbec, ten tam nemá co dělat. Marián Čekovský mi nevadí ale nemusím ho tam mít. Ale i tak se musím přiznat, že jsou mi slovenští herci o kapku sympatičtější než ty čeští v české verzy. Možná, je to proto, že se jich tam střídá víc, nevím... Každopádně dávám plný počet hvězdiček.

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Jednoznačně nejlepší americká talk show. Ferguson je neskutečně vtipnej narozdíl od ostatních amerických moderátorů mi přijde taky nejpřirozenější. Miluju jeho humor. Nezapomenu na díl se Sandrou Bullock nebo s Joshuaou Jacksonem. Ferguson ale pobaví vždycky. Frajer!

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

K této talk show jsem se dostala o něco později, předtím jsem dávala z nějakého nepochopitelného důvodu přednost americkým ale přitom tahle britská talk show patří mezi nejlepší a nejvtipnější vůbec a baví mě čím dál víc. Graham je sympaťák a působí na mě krásně vtipně, prostě mě nenudí. Díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem byl naprosto bezchybný, ale takových je víc. Takže vřele doporučuju!

Conan

Conan (2010)

Conana jsem ze začátku nemusela, teď ho můžu hodně. Jeho talk show je spolu s tou Fergusonovou asi moje nejoblíbenější. Moc se mi líbil díl s Emmou Stone a hlavně ten díl, kde vařil s Gordonem Ramsayem.

Noční show Davida Lettermana

Noční show Davida Lettermana (1993)

Z amerických moderátorů takový nejserióznější, alespoň tak působí ale někdy mě trochu nudí. I tak je tahle show už taková klasika a já se na ní ráda dívám.

Všechnopárty

Všechnopárty (2005)

Pořad, na který koukám pravidelně a který mě vždycky pobaví. Rozhodně jedna z nejlepších českých talk show. Karel Šíp se v tomto pořadu jednoznačně našel. Oproti Show Jana Krause se mi u Všechnopárty nestává, že bych se čas od času nudila. U Všechnopárty ne! Navíc i Šíp mi někdy bývá sympatičtější než Kraus. Líbí se mi, jaké pokládá otázky, zve si dobré hosti a u nich se mi líbí, že se v jeho show cítí očividně příjemně a uvolněně (narozdíl od Show Jana Krause) a tím pádem mě i nějak víc dokáží pobavit.

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Skvělá česká talk show. Jedna z nejlepších, kterou na českých obrazovkách můžete vidět. Poté, co bylo zrušeno Uvolněte se, prosím, jsem ráda, že se Kraus "přestěhoval" na Prima a objevil se tam pořad, který je vlastně stejný jako Uvolněte se. Stejně skvělý moderátor, červená sedačka, kapela, formát, humor ... akorát jiná stanice. Jedno mínus ale mám - někdy je úroveň některých dílů trochu kolísavá. Jednou se díl povede bezchybně, kdy se bavím od začátku až do konce. Ale jindy se bohužel někdy až nudím. Až mi přijde, že se moderátor jaksi nemá na co ptát a host nemá na co odpovídat a tak to pak dopadá, že slyším často až primitivní a nezajímavé otázky a odpovědi. Ale v tomto případě hodně záleží na hostovi. Každopádně u takové Všechnopárty se mi to nestává... I tak ale dávám pět hvězd, protože podobně kvalitních talk show je na českých obrazovkách pramálo.

StarDance aneb když hvězdy tančí

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006)

Konečně jeden z mála českých pořadů, který má kvalitu a úroveň. Dívám se na něj už od první série a neumím pochopit, jak to, že hodnotím až teď. Ale začala nová řada a ta je stejně dobrá, jako ty předchozí. Skvělá moderátorská dvojice, která se krásně doplňuje a nepokouší se o žádné trapné vtipy, kvalitní porota a různorodý výběr soutěžících. Elegance každým couvem, inteligentní humor, nádherné kostýmy a krásná hudba, na tento pořad se prostě krásně dívá. Právě proto dávám tak vysoké hodnocení a docela se divím, že má tento pořad tak málo procent. Pro mě minimálně 70%.