Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Switch (2011) 

SPOILER : I po flašce rumu bych vymyslel lepší rozuzlení, než že zabíjím vás jen proto, že jste moji "nevlastní" příbuzní..

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Jelikož jsem těsně předtím navštívil na festivale patrně nejhorší film všech dob, tak mi tohle přišlo i jako slušná zábava. Je to koukatelné, ale celkový přínos je nulový.

plakát

Rybka a kočka (2013) 

Dokoukat tenhle film, je opravdu náročný. Zajímavý nápad (provedení), ale ve výsledku totálně o ničem. Děsná nuda.

plakát

Chata v horách (2012) 

Kdyby jako žánr byla uvedena komedie, možná bych jednu hvězdičku přidal, ale takhle jsem v sobě dlouhou dobu hledal odvahu nedat odpad. Hodina filmu jasnej propadák, poslední část 15-30%.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Výbornej návrat ke klasice prvních dílů.. :) Vlnu euforie chápu a zdůvodňuji si jí jednoduše a to tím, že si všichni příznivci Prciček tak nějak zvykli na humor založený výhradně na blití a sprostých slovech a teď ten kvalitnější humor, který jsme viděli v prvních dílech, nás oslnil.. :)) 5 hvězdiček a v nejlepším je asi třeba přestat.. :)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

V originálním znění a v HD kvalitě zábavnej a dobře koukatelnej film. Českej dabing mi (za tě tech 30 min. co jsem ho vydržel) dost film znechutil a radši hodnotím z odstupem.

plakát

Správci osudu (2011) 

Prostě klasický romantický "filmy" už tolik nebyly v kurzu ( nevynášely ), tak to chtělo nasadit vyšší level 1. Ani rozlišné rasy nás neoddělí 2. Ani osud nás nemá šanci rozdělit, co bude dál ? Asi to snad ani vědět nechci, rozhodně od tohoto a všeho podobného ruce pryč. Hodnocení z lítosti k ubrečeným divačkám.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Ta kamera ?? Pro někoho příjemná změna, pro mě zprznění filmu. A jestli účel filmu je dostat každého diváka do hluboké deprese, tak to se daří. 50%

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Film hodně citlevej na to, s jakou náladou ho zhlížíte. Pro mě chvílemi nuda, ale o tom, že je to kvalitní film se neni třeba přít. 75%

plakát

Warrior (2011) 

Akce jak má být. Vytknout by se tomu dalo určitě až nesmyslné tlačení na divákovi emoce, pomocí utahaných písniček a ubrečených očí, ale jinak jsem byl velice spokojen. Film prostě bavil a drobné chyby se přece dají odpustit.. :) 4 hvězdičky za velmi zábavnej film a trapézy Toma Hardyho.