Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (31)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Na tyhle filmy chodím raději bez očekávání. Ale hlavní úkol byl splněn, pobavil jsem, i když to občas skřípalo a ta reklama už byla místy trapná. Druhá věc je, že ten film stojí na Mádlově one man show, bez něho by se tento film plácal někde na 20%.

plakát

Casino Royale (2006) 

Nejlepší bondovka co jsem viděl.

plakát

Čistá duše (2001) 

I když jsem si tento film stáhl omylem, velice mě překvapil, protože jsem nevěděl co od něj mám čekat. ani v nejmenším jsem netušil o co jde. Takže když dobře se rozbíhající špionážní film,se náhle vzrtnul do role schyzofrenického matika, byl jsem ůplně mimo... Nicméně mě velice příjemně překvapil, kdybych možná věděl o co jde, tak by na mě nezanechal takový dojem.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Ja jsem sice original neviděl, ale tenhle filmě nadchl. Bylo to dlouhé ale celou dobu napínavé, když mi 10 minut před koncem došla šťáva v notebooku, tak jsem byl dost nervozní. Jinak herecké výkony byly dobré, ale nejvíc mě zaujal střih a zvuk, ten se opravdu povedl.

plakát

Parta hic (1976) 

V jednom se tvůrci přepočítali, horníci pijí Ostravar.

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Když jsem byl malej kluk, tak se mi to líbilo nejvíc. Byl toseriál o všedních lidech s normálnímy generačnímy problémy. No a Somr s Kemrem bez konkurence, beznich by to asi nebylo ono.

plakát

My všichni školou povinní (1984) (seriál) 

Dobře natočený, dobří herci, ale je to určený k propagaci socialistické výchovy, aspoň tak to na mě působí.