Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (87)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Bylo to dlouhy? Bylo!, mělo to chyby? Mělo!, byla to blbost? Byla ale docela zábavná blbost. 55%

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Je to můj nejoblíbenější western, na jehož shlédnutí jsem se připravoval několik let a po půl roce ho musel vidět znovu. Excelentní a v té době ještě neznámý Clint Eastwood, jako chytrý muž bezejména, který to natře dvěma znepřáteleným mocným rodinám v jednom malém městě v Novém Mexiku. Skvělé dialogy, kamera, záběry na boty, nebo revolvery při jejich tasení. Dokonalost sama.

plakát

Gentlemani (2019) 

Představte si, že se chystáte vyrazit s manželkou do kina na Harley Quinn, ale naposlední chvíli zrušíte rezervaci a místo toho si vyberete The Gentlemen. - Jedno z nejlepších rozhodnutí v letošním roce. Sedíte v kině, aniž byste tušili o čem ten film vlastně je, jen víte, že ho točil skvělý režisér a hrají v něm oblíbení herci. A pak to příjde! Ritchie vám naservíruje film přesně podle vašeho gusta - Alternativním způsobem vyprávěná gangsterka, která je zároveň i akční komedií s čeným homorem, kdy hltáte každou větu a scénu tak moc, že si zapomenete sníst i ten twister z KFC, který jste si propašovali až do sálu. Snažíte se přijít všem problémům na kloub a nemůžete se dočkat rozuzlení veškerých zápletek. Troufám si tvrdit, že v daném žánru jde o nejlepší film tohoto tisíciletí, samozřejmě jen prozatím :) 100% Btw: 4.4.2020 proběhlo druhé shlédnutí a maximálně jsem si to užil.

plakát

O život (2019) 

Z původně plánovaného Akčního thrilleru se vyklubala místy zábavná, ale poněkud drsná akční komedie, co rozhodně nenadchne, ale ani neurazí. - 50%

plakát

Irčan (2019) 

PAN REŽISÉR Scorsese si zaslouží stát na pomyslné nejvyšší bedně vítězů spolu s Tarantinem a Nolanem. Jeho filmy obsahují velmi charakteristické prvky a The Irishman považuju za naprostý vrchol jeho celoživotní práce. Irishman je přesně takový, jaký jsem doufal, že bude - Excelentní životopisné drama z pohledu vypravěče popisující vývoj, vzestup a pád vícero postav hned v několika období jejich životů, které se protínají a společně vrcholí. Tohle rozhodně byl můj šálek kávy, ke kterému nám Scorsese naservíroval dort obrovské stopáže se zábavnou polevou a třešničkou v podobě sestavy "jeho" největších hereckých tahounů - Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci pěkně pohromadě. Film roku 2019! Děkuju

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Víc než o Sharon Tate, víc než o přátelství, mezi hercem a kaskadérem, více než o příběhu je tenhle kousek o Tarantinovi a "jeho" Hollywoodu, o nostalgii a o atmosféře z šedesátek. Byť jsem většinu filmů, na které Once upon time in a Hollywood odkazuje neviděl, dokázal jsem si ho naplno užít. Od nikud nikam vedoucí, ale přesto skvělé dialogy těch nejlepších herců současnosti na jednom plátně, několik jednotlivých, ale v konečném důsledku souvisejících scén a naprosto skvělé finále - To je Once upon time in a Hollywood. Film, který je úplně jiný, než čekáte a to je na něm vlastně to nejlepší.

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Chtěl jsem napsat proč 2*, ale v komentářích bylo již vše řečeno. 50%

plakát

Generation Iron (2013) 

Naprosto fenomenální dokumentární film ze světa kulturistiky. Neobyčejné příběhy neobyčejných lidí. Emotivní a motivační monology au neskutečné příběhy Kai Greenea a Martineze jsou opravdovou třešničkou na dortu. Dozvíte se, co jsou steroidy a jak fungují. Dozvíte se, že kulturistika není jen o zvedání težkých činek.