Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (7)

Cobra Kai - Série 5

Cobra Kai - Série 5 (2022) (série)

V 5. sérii si roli senseie, který spolupracuje s Terrym Silverem (Thomas Ian Griffith) v Cobra Kai, zahrál Tyron Woodley – bývalý UFC šampion ve welterové váze (tento titul obhájil hned 4x).

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007) (seriál)

Přestože má seriál 12 sérií a sci-fi fenomény jako Star Trek (od r. 1966) či Star Wars (od r. 1977) jsou zmíněny téměř v každém díle, padla v celém seriálu pouze jedna zmínka týkající se Hvězdné brány (od r. 1997).

Cobra Kai - Žádné slitování

Cobra Kai - Žádné slitování (2019) (epizoda)

V epizodě způsobí Tory (Peyton List) zranění na pravé ruce (tři škrábance). Když si všimneme v této epizodě a v té další – Následky (2021), tak je vidět, jak zranění a jizva cestují z pravé ruky na levou a zase zpět.

Shazam!

Shazam! (2019)

Když autobus, který Shazam (Zachary Levi) zasáhne bleskem, padá z nadjezdu dolů a Shazam se ho snaží chytit, je vidět, že když spadne několik desítek metrů dolů, Shazam má ruce na skle, které již bylo naprasklé, nechytil ho za kovovou část, ale za sklo. Dle zákonů fyziky by tam stál, sklo by se rozbilo a on by zřejmě zabil ty 3 lidi, kteří bylyi na předním skle autobusu napadaní.

Terminátor

Terminátor (1984)

Když Terminátor (Arnold Schwarzenegger) pronásleduje Sarah (Linda Hamilton) a Kylea (Michael Biehn) v policejním autě, má z okýnka u auta vyndanou celou ruku a v ní má brokovnici, následuje několikavteřinový prostřih, kdy ji venku nemá a poté po dalším střihu ji má opět venku i s celou rukou.

Policie v akci

Policie v akci (2017) (pořad)

Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz]

Světová válka Z

Světová válka Z (2013)

V čase 1h 13 minut při nouzovém přistání letadla je vidět, jak si piloti letadla nasazují dýchací přístroje, avšak v dalším záběru, kdy se letadlo blíží k zemi a připravuje na náraz, už piloti dýchací masky nemají.

Reklama