Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (48)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Elektřina na salaši, kolo pro kdejakýho baču a emerikn drým for evryvan!  Bat not for mí. Herci příjemný, nevokoukaný. Námět epesní. Provedení napřesdr*ku.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Ne.  Ne. Ne. Lukáš Příkazký je jediný mrňavý plus.

plakát

Encanto (2021) 

Mno. Nenadchne, neurazi. Takova nafouknuta barevna nuda.. Mela jsem daleko vetsi ocekavani, nejakou temnou rodinnou historii. Vizualne je to temer orgasmus, pribeh slabej. Nic moc. Posledni skutecne uchvatna Disneyovka byla Vaiana. Od ty doby prd. Nafouknutej prd. Skoda.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Slunovrat (2023) (epizoda) 

Za me oukej pondelní pohodoffka ;) Judit zboznuju uz leta letouci, takze mozna nejsem az tak objektivni :D  Jak rikam, zadny extra premejsleni, proste no stress vec.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Velmi příjemné. Velmi!  Letošní největší televizní překvápko.

plakát

Kupec benátský (2004) 

Naprosto uchvacujici film.  Al Pacino je skvostnej, na konci mi.ho bylo vazne lito.. A musim vypichnout perfektni dabing Ladislava Mrkvicky. Pet hvezd a jednu libru masa.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Bavila jsem se pomerne nadmerne. Cely kino se bavilo pomerne nadmerne. Muj osobni nazor je, ze na ceskej film, notabene Nova film, to bylo super. Nepostrehla jsem slabsi misto, bavila jsem se celou dobu. 5 hvezd!! "Nechcete káááávu?"

plakát

Pod vodou (2020) 

Já jsem odcházela z kina naprosto uspokojená. I přes cca 16 letou verbež, která půl filmu svítila displejema, žrala popcorn tak, že to museli slyšet i ve vedlejším sále a řvala mezi sebou "Drž hubu!" "Ne, ty drž hubu, vole!!!" i přes to ten film byl prostě nadupanej!

plakát

Marie Terezie - A Woman at War (2019) (série) 

Za me lepsi nez z roku 2017. Tahle panovnice je mi daleko sympatictejsi nez ta prvni. Kotek skvelej. Kdosi tu psal neco jako "To nemame jinou herecku nez Vlasakovou?" ja doplnuju "A Pauhofovou?" Este ze tam nehral Langmajer.. Ten je uz taky vazne vsude. 4 hvezdy, ja se bavila.