Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Rozloučení (2014) odpad!

Nejhorší film na světě :-)

plakát

Vejška (2014) 

Trochu jsem se bál, že po "Gymplu" nebude mít "Vejška" takový úspěch. Ale dnešní návštěva kina naprosto předčila mé očekávání. Každá scéna z filmu měla něco do sebe. Nejvtipnější zůstal opět Mádl a skvělé momenty měl i Kraus. Hudba byla také naprosto perfektní od jednoho z mých nejoblíbenějších českých DJů, Mika Trafika. A v jedné scéně jsem si dokonce užil svých pár vteřin slávy (přímo pod pódiem na koncertu Vladimíra 518:-)).

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Promyšleno do posledního detailu. Sledoval jsem s napětím až do konce, který byl samozřejmě nejlepší. Musel jsem si ho pustit ještě několikrát po shlédnutí filmu. A ta hudba k tomu je fakt úúúžasná.

plakát

Jeff, který žije s mámou (2011) 

Tento film je jak zábavný tak dojemný. Na festivalu v Karlových Varech jsem si ho vybral hlavně z důvodu, že ho přišla uvést hlavní herečka tohoto snímku Susan Sarandon osobně. Moc mě zaujala, hlavně svým vtipem.

plakát

Polski film (2012) 

Má první světová premiéra a pro mě osobně nejlepší film filmového festivalu v Karlových Varech. Sice neobsahuje nějaký pořádný příběh, ale to je nahrazeno velkým množstvím humoru, který mě strašně baví. Každý ze čtyř hlavních představitelů dokáže pobavit něčím jiným a když se spojí dohromady vznikne z toho velice zábavná podívaná.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Moc pěkná podívaná. Trochu mě zklamalo příliš jednoduché zakončení (všechny zabít), ale i přesto si tento film ode mě pět hvězdiček zaslouží.

plakát

Nekecej a pádluj! (2004) 

Pro mě nejoblíbenější komedie. Partička dospělých kluků, kteří se vydají hledat poklad do divoké přírody je skvělý námět na film. Každý z nich je zábavný v něčem jiném, ale nejraději mám Dana, který to vždy schytá nejvíc. Co věta, to super hláška. Nejlepší je scéna s medvědem. Škoda jen, že pokračování této komedie je už o několik hvězdiček slabší a nehrají v něm ti stejní herci jako v jedničce.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Skvělý film. Už dlouho se mi nestalo, aby se mi film líbil natolik, že na něj budu myslet ještě několik dní a hodin po jeho shlédnutí. Z počátku nebyl film ničím zvláštní. Říkal jsem si, že je dobrý, ale tak nějak o ničem. Nabírat na otáčkách začal až po hodině a tři čtvtě v hotelovém pokoji při rozhovoru Taylera a Jacka (obsah rozhovoru nebudu prozrazovat). A poslední dvě scény filmu byli úplně nejlepší. Film můžu každému jen doporučit. Velice se mi také líbila kamera a soundtrack.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Na tento film jsem si dělal velké nároky. Jelikož jsem na něj z každé strany slyšel samou chválu, čekal jsem od něj opravdu silný zážitek. Ale i přes své velmi pozitivní hodnocení a přes to, že ho natočil jeden z mých nejoblíbenějších režisérů, mě film velice zklamal. Dlouhé dialogy, které neřeknou nic mě od filmu silně odrazovaly. Nebýt skvělého hereckého obsazení a pár dobrých scén, film by byl pro mě jasným propadákem.