Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Nic převratného, jen prima oddechovka s tím nejlepším hollywoodskym matrošem, což celkem stačí. Návod, jak se sejít po letech. Hoši, kdo z vás by nepřijal od své lepší polovičky takovou obálku, jako Kline? A navíc, živě si představuju sebe coby babku ve společnosti stejně odvážných důchodkyň. Po bouřlivé zábavě zalezu s mladým úlovkem do soukromí, vyndám klapačku, sundám paruku a další podpůrné věci a jde se na věc!

plakát

Plán útěku (2013) 

O hvězdu míň za Arnieho déja vú z Komanda,to přetrhdílo mě někdy nebaví,ale dívat se na dva dědky,co ještě něco uměj,to byl organismus!!!

plakát

Ruiny (2008) 

Čtěte radši knihu,v ní je to líp propracovaný a vaší psychice dá pěknou ránu!

plakát

Ezel (2009) (seriál) 

Pro uživatele Malarkey,Yardie,Karush 5 * za trefné komentáře! Opravdu se na tenhle seriál podívejte,než ho ohodnotíte...a pokud znáte turecký způsob života,pak pochopíte!

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Dva mínus,a to jsem v dobrém rozmaru!

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Po dlouhé době navštívím kino a tam prázdno...pouhý týden po premiéře! Můj společník pak řekl,že se v kině spí moc dobře. Je pravda,že jak doba,tak situace se po 22 letech změnila,ale přes to člověk nemá mít velká očekávání.

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) 

Nebýt Postráneckého,Stránského a svérázné Pawlowské,ani očkem nehodím!

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Uživatel Malarkey se trefil do mého názoru. Pozměnila bych akorát,že lidská forma příběhu je chlebem a citlivá hudba Kaczmareka je solí na tom chlebu. A každý potřebujeme jednou za život takového roztomilého oddaného blbce :)

plakát

Rembrandt (1999) 

Je šokující,co se povedlo Charlesi Mattonovi,tomuto multidisciplinárnímu umělci a jeho rodině! Dílo tak realistické,tak pravdivě se držící historických faktů,si zaslouží víc pozornosti! Kamera navíc zachytila každý měkký odstín a já měla silný dojem,že se dívám na živé obrazy samotného Rembrandta,a bylo to krásné a hladilo to duši. Autoři se museli hodně natrápit,aby film působil historicky a barvitě přesně.Mají mé velké Díky!

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Rozpačitý začátek,ale věřím,že to časem na kvalitě stoupne. Po 4 části: no,není dobré mít velké očekávání,ale beru v úvahu všechny okolnosti.