Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Mělas to vědět - The Bloody Truth (2020) (epizoda) 

Tvůrci to rozehráli na tolik stran,že sem jednu chvíli podezíral i Elenu, že to vzala na sebe a tu hlavu si rozsekala. Vysvětlení za mě ok, lepší než to domotat jak v jihoamerické telenovele.

plakát

Robin Hood (2018) 

Otto Bathurst - další wannabe Guy RItchie, o kterém už snad neuslyšíme. O Foxxe a Mendelsohna strach nemám, ale nevezme sebou do zapomnění i Egertona.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Seriál o tom, že muži a ženy prostě nikdy nemůžou být jenom kámoši. Velký obdiv scénáristům, kteří v průběhu pár sezon dokázali z několika cool postav udělat naprosté kretény. Teda krom hlavního hrdiny, který byl kreténem už od začátku a jeho představitel to dokázal zahrát s velkým přehledem. Kvůli zábleskům geniality (Naked man, Slapsgiving, Lets Go to the Mall, Playbook) pod čtyři nemůžu.

plakát

MasterChef Česko - Série 3 (2019) (série) 

Skvělá série i v porovnání s originálem. Sympatická porota, zajímavé úkoly a především důraz na vaření. Hvězda dolů za první tři díly, tam se museli stydět všichni od porotců,přes kameramana po uklízečky.

plakát

Ledové království (2013) 

Příjemná vánoční Disney-pohádka, kterou rád pustím dětem bez obav neblahých následků. S patrně nejlepší hudbou k animáku od Lvího krále, byť se jedna či dvě písničky daly vyškrtnout. Výtky zdejší inteligence mi v rámci žánru přijdou totálně mimo mísu - problém s popíkovou hudbou (to měl ten sněhulák tančit po pláži za doprovodu Motorhead), klišé (asi měla aspoň jedna princezna umřít, nejlíp obě), otřepané téma (to znáte nějakou disneyovky bez pohádkové předlohy). Topka to sice není, ale za mě to hlas Idiny Menzel vytahuje na 5*.

plakát

Green Room (2015) 

Když se takhle jednou v lesích potkají borci z Romper Stomper s partičkou z Trainpottingu a Profesor X to odstartuje stylem "The first rule is...there are no rules"... Stewartovi jsem sice nerozuměl ani jednu větu, a to ani s titulkama, křehkou Imogen Poots hledám, hlupák, až do titulků a závěr jsem asi úplně nepobral. Ale bavil jsem se královsky. SPOILER: Antonymu bych přál, aby se jeho filmový osud s tím reálným obrátil.

plakát

Příchozí (2016) 

Mám rád pečlivě budované napětí, ale toto se prostě vleče jak sopel. SPOILER alert - ufonci přiletí, hoďku se snaží pokecat s Amy, načež zase odletí. Bez jakéhokoli zásadní přínosu pro sebe či lidstvo, akorát té Amy trochu domotají palici. A teda ještě ti zlí Číňani skrze osobní hrdinství americké ženy prozřou.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

To nadšení se prostě nedá nějakým smysluplným komentářem vyjádřit. Netuším, kdo je Matt Duffer, ale co tuším je, že do roka to budou vědět všichni. Volejme třikrát sláva, protože nemá smysl cokoli jiného psát. P.S. Zajímalo by mě, jestli je z toho tak odvázána pouze "má" generace vyrůstající na Akte X a Spielbergovi.

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) 

Neublíží a přes týden bývají v tomto čase v tv obvykle mnohem větší zhovadilosti. A stejně je nejlepší, jak se Vašut tím hrůzostrašným smíchem Céčkových hororů směje vlastním fórům, povětšinou sám, za to hvězda nahoru.

plakát

Bílí muži neumějí skákat (1992) 

Woody a jeho dvacátéosmé ztělesnění retardovaného rednecka. Samozřejmě počátkem devadesátých let tuto roli teprve piloval, ovšem bílý basketbalista kamarádící s černochama v jeho podání vskutku moc uvěřitelný není. Jinak pointa filmu unikla, asi něco na téma, že gamble je zlý, ženský se mají poslouchat a i mexická striptérka může být v USA vzdělanější než bílý raketový inženýr.