Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi
  • Akční

Zajímavosti k filmům (8)

Návštěvníci - Po nás potopa

Návštěvníci - Po nás potopa (1983) (epizoda)

V epizodě přistupuje děda Drchlík k autu, ve kterém Návštěvníci odposlouchávají vyšetřování a následný zápis vypuštění rybníka. Děda se zeptá na kolik byla odhadnuta cena a dozví se, že 350 tisíc Kčs. Se slovy „to jsem čekal víc“ od auta odejde na služebnu. Mezitím je však cena upřesněna na 351 426 Kčs, kterou tak neslyší. Když však na služebně hradí škodu, vyplatí ji přesně, aniž by se tuto částku dozvěděl.

Malé dějiny jedné rodiny

Malé dějiny jedné rodiny (1988) (seriál)

V epizodě s názvem Případ pro psa sleduje Kolářova rodina v televizi soutěž Miss Československo, kterou uvádí Josef Dvořák. Ten v seriálu hraje souseda Kolářových.

Návštěvníci

Návštěvníci (1983) (seriál)

V 10. díle s názvem "Stav nouze" spravuje Karas (Josef Dvořák) střechu dědy Drchlíka (Vlastimil Brodský). Když uhodí kladivem na hřebík, propadnou se vedle Karase šindele a vznikne velký otvor. Když však v následujícím záběru mluví Drchlík na dvorku s Filipem (Josef Bláha) a s Káťou (Dagmar Patrasová), není na střeše žádný otvor vidět.

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989) (seriál)

V díle "Portrétní kresba" má bankovní úředník v podání Jana J. Vágnera při jednání šedý oblek. Když si jde pro dokumenty, má oblek černý. Při předávání řediteli pojišťovny je v šedém obleku, aby při odchodu byl v černém a u přepážky opět v šedém obleku.

Reklama