Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Srovnání s TWD se zřejmě nelze vyhnout - tak tedy srovnávejme. Zatím co z The Walking Dead se rychle a jistě stal The Standing Dallas, Z Nation je svižné zábavné a hlavně s obrovskou nadsázkou. S kvalitou zpracování nemám problém a stylizace světa je výborná. Kvalita epizod trochu kolísá, nicméně kouká se na to stále výborně, i díky sympatickým a vtipným postavám které jsou v pohybu - netrčí celou sérii v jedné ordinaci (pardon věznici/městě/lese). Pokud vás už utahanost TWD začíná nudit, dejte Z Nation šanci! Rozhodně se nenechte odradit množstvím "odpadů po pěti minutách", hodnotící nejspíš nepochopili záměr, nebo mají i stolici s IQ přes 150...

plakát

Metro (2013) 

První polovina za ****, druhá **, konec to ale zabil úplně - ten je tak za mínus***. Celkově nemůžu dát víc než *.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Seriál pokračuje, děj se moc neposouvá, akční scény jsou zas o něco pomalejší.

plakát

Rumový deník (2011) 

Tak tento snímek se moc nezdařil, je hrozně zdlouhavej a nudnej. Ve filmu je tolik témat a ani jedno není dotaženo do konce, člověk pak neví, co je hlavní myšlenka filmu. To je ale docela škoda. Kdyby raději ubrali to méně podstatné a zaměřili se více na hlavní myšlenku, hned by se na to lépe koukalo. Pár zábavných momentů tam bylo, proto ta jedna*.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Konečně jsme pořádně viděli ten svět, ovládaný umělou inteligencí Skynet. Už od prvního dílu, jsem se na tuto část fakt těšila a nemůžu nic vytknout. Film mě zaujal a bavila jsem se od začátku až do konce.

plakát

Uvnitř (2007) odpad!

Krev, násilí, krev, naprosto nesmyslně jednající postavy, násilí, násilí, násilí, nesmyslně jednající postavy, krev, krev, násilí...... jinak nic. Pointa není tak velká, aby tuhle úchylně násilnou břečku dokázala ospravedlnit (jako tomu je například u Mučedníci 2008). Je sice fakt, že film vzbuzuje nějakou odezvu a emoci, jedná se však jen o zhnusení a znechucení. Nechápu, jak se může taková vykuchávačka někomu líbit a přinášet požitek ze sledování, nebo snad zábavu? Možná by mělo být v titulcích varování: Nevhodné pro lidi, zvláště pak těhotné ženy...

plakát

Batman navždy (1995) 

Tento díl byl pro mě jedna velká nuda. Barvy kýčovité, herecké obsazení Batmana hrozné, dialogy jedna velká hrůza a občas takovej blázinec, až jsem tomu přestávala věřit. Jednu hvězdu dávám za herecký výkon Nicole Kidman a Jima Carreyho. Nejhorší díl ze série batmana.

plakát

Batman (1989) 

Nejlepší díl z celé série netopýřího muže. Michael Keaton zahrál Batmana naprosto bez chyby. Role Jacka Nicholsona jako Jokera byla fascinující. Tim Burton mě opět nezklamal, prostředí pochmurného města Gothamu a zároveň i barvičky, které jsou oblibou Burtona, mě opět uvedli do úžasu. Jak někdo může udělat z pochmurného prostředí a pestrých barev, něco tak skvělého? Burton ví co dělá a je to opravdu pan režisér.