Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (920)

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

Pohodovej poloamatérskej cestopis o putování napříč Afrikou. Má mé velké sympatie, chytají mě též chutě se vydat někam za poznáváním cizích kultur. Zpověď jednoho afričana mě odbourala "Pěkný holky máte tam v Čechách, každá je jiná, s každou si musíš pokecat, tady v Namibii jsou 2,3 dobrý nebo taky žádná, ale v Čechách, ty vole, každá, každá, až na výjimky, že některý jsou třeba mrtvý nebo tak..." /žluťáckej zkracovač času/

plakát

Ďáblíci (2003) 

Bizarnost nad bizarnosti. Gary Oldman celý film proklečí, mnohé scény jsou stupidní, závěr nezávěr obskurní.

plakát

Umělec (2011) 

Kino poloprázdné, věková struktura diváků 70+. Tolik šedivých hlav jsem na projekci žádného filmu ještě neviděl. Hezky udělaný film pro dinosaury.

plakát

Báječné dorty (2010) (seriál) 

Pro cukrářský maniaky, tříset kilovej dort za 12 tisíc dolarů s rotující cukrovou zeměkoulí a svítícíma tyčinkama. Na to nemám žaludek.

plakát

Děti moje (2011) 

The Descendants pěkně plyne za doprovodu příjemných havajských trilek. Problém je ale v tom, že příběh nijak negraduje, nemá šťávu ani náboj. Tak nějak se povrchně vypráví do nikam. Taková komatická mrtvola.

plakát

Auta 2 (2011) 

Nuuuudaaaa

plakát

Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů (2008) 

Ne, nezbláznil jsem se. To takhle po ránu si pustím televizi, tam pobíhá americká komerční hvězdička a pár pěkných mažoretek. V hledišti ječí mraky děcek a já dostanu chuť na colu, burgr, grizzlyho a buicka pětašedesát. Prima začátek dne :-)

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Slušná mise, ale ta minulá Abramsova měla větší grády. Za Imax plátno body nahoru. Jo a nechápu, proč ajťáci musí být vždy legrační trotl supermozci (nic proti Peggovi, ten je na komediální role jako šitej). Nícméně jsou to klíčové postavy akčňáků, bez nichž by hlavní klaďas zkapal po pár minutách, dost už bylo klíšé. 3,5*

plakát

Máj (2008) 

Budiž pochválen ten mámivý byť prázdný obraz, jenž se okázale vtírá do oka mrzkého diváka. Ba i ten zvuk supportí odnáší mysl na pláň zarostlou jarní travinou, po níž se ctností lesní víly kráčí nemluvná bělice se rty jak péřové polštáře, dmoucí se hrudí a lícními kostmi smyslné Venuše. Nechť ale kat boží spráská tisíci ranami nedomrlce Viléma a setne hlavu Brabcovu, kterýžto pisatel a director osudu Máchova Máje nevkročí do hloubky bytí hříšného. Nikdy, nikde žádný cíl. /žluťáckej zkracovač času/

plakát

Válka Bohů (2011) 

Singh by se měl vrátit k reklamě, vizuál mu jde. Řeckou mytologii hodil úplně za hlavu. Logiku nemá cenu taky hledat. Proboha, když už mu ale není dost dobrej kovář Hefaistos, ať si aspoň s distributorem ujasní, kohože budou vydávat za tvůrce luku, jestli Área, Hérakla nebo třeba kačera Donalda! SHAME ON YOU!