Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Velmi zajímavé, je nevídané, jakým způsobem dovede film lavírovat mezi komedií a dramatem. Film je trochu komornější, lokace u nás také potěší. Pro některé herce ne úplně typické polohy, na jaké jsme u nich zvyklí, viz Scarlett... bavil jsem se.

plakát

Aquaman (2018) 

již i DC po svých neúspěších najelo na Marvelovskou kolej. Je to konzum, ale má to příběh, humor, akci, slušný spád a je tam vody jako v Titanicu. Tak proč ne? 80%

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Kdybych několik Warcraftových příběhů nečetl, nehrál legendární Warcraft III. a nestrávil své náctihleté dny u tehdy relativně nového World of Warcraft, dal bych tomu jen tři * , leč jsem poznamenán a i za Travise nemohu jinak, než hodnocení drobet pozvednout.

plakát

Ferdinand (2017) 

Úroveň Coco, Zootropolis, V hlavě a dalších animáků z posledních let to sice nemá, ale prostředí je relativně oroginální, a nakonec to mělo cosi do sebe. Není to žádná bomba, ale lehký nadprůměr stále jo, 70%

plakát

Bumblebee (2018) 

60%. Ono to není zlé a Runaway od Bon Jovi mne docela potěšila. Ale je to jako kdyby mechanický King Kong z jiné planety se svou organickou láskou zažívají všemožná dobrodružství, při kterých náhodou zachrání svět. Klasika. Příchuť patosu má i propíraná tragédie, s níž se dospívající dívka snaží vyrovnat a najít zas samu sebe. Vše viděno mnohokrát jinde. Tenhle film je popcornovka, co ovšem nepřinese nic, co by nebylo jinde. Často i u předchozích Transformers ;-)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) odpad!

Žel přišel, viděl, a málem ani nedokoukal. Opravdu. Dívat se na to sám, tak to po přibližně po patnácti minutách prokleji - vtipy jeden za druhým stupidní, stupidní, ano, stupidní. Já osobně nemám nic proti příběhu -> ono to smysl dávat nemá a nemusí, a takových filmů je nespočet. Ale je to tak neuvěřitelně pokleslá věc, při níž se zasmějete jednou dvakrát a většinu doby se divíte, jak může být celý film stát jen na takhle hloupých, ba dementních vtipech.

plakát

Méďa 2 (2015) 

"Ty bonbóny jsou tu volně k nabídnutí?" ..."ehm, ty by tu vůbec neměly být." :-D je to ptákovina, ale navzdory tomu, že popírá první díl, se ta uhozenost dobře kouká.

plakát

Moon (2009) 

Na ten rozpočet klobouk dolů ;-)

plakát

Viktor Frankenstein (2015) 

Charisma hlavní dvojice by bylo, leč... Je tam spousta nedostatků. Nějak to pohromadě drží, ale třebaže se tvůrci snažili o originalitu, nepovedlo se jim prorazit bublinu průměrnosti, kterou má víc inscenací i známém monstru.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Film na tělo dnešním dnům. Šitý na míru. Hodnocení je proto trošku problém. Vím, že měl nést poselství "Buďte hrdí, že jste Češi", mnohé však za pět deset let zůstane ztraceno v překladu. Proto ani já nedám filmu víc, třebaže by si to v některých ohledech snad i zasloužil.