Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (94)

plakát

REC 4: Apokalypsa (2014) 

Bohužel kouzlo s předchozích dílů se vytrácí se spolu s dalšími zásadními prvky téhle seria tak jako tak jsem se bavil a pořád to stalo za shlédnutí a pečlive sledování myšlenka byla zprvu dost naivní ale pak se s ní vyvinul kvalitní námět k bezva. Zombie horroru.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tato vygradovaná show se dostala do jiného rozměru, tentokrát se setkáváme hned z pěti armádami, které původně zamýšlejí bojovat proti sobě, nakonec se naštěstí spojí a budou bojovat proti nepříteli mnohem kompatněji a s vyšší vůlí. Lehce bych tomu vytkl docela zdlouhavý závěr, ale jak jsem říkal tohle se dá očekávat od tohoto žánru. Celkovou sérii Hobitta bych hodnotil sice o stupeň níž než je předcházející série Pán Prstenů, ale pořad bych to hodnotil jako povedený pokus na předešlou slávu. Film hodnotím čtyřmi hvězdy neboť jsem se bavil a dopřál jsem si pěkný kulturní zážitek.

plakát

Tajné společnosti (2013) (seriál) 

Tento seriál pojednává o tajných společnostech jako takových, je to zajímáve, ale nebudu to tady rozepisovat, holt dozvíte se dost informací co se v naší politice nebo mediích děje stoprocentně doporučuji už jenom kvůli všeobecnému přehledu.

plakát

Sabotáž (2014) 

Film bych hodnotil třemi hvězdy, ale netajím se že, jsem velký fanoušek Arnieho, který to podle mě i ve svém věku zahrál famózně a jeho výkon bych hodnotil pěti hvězdy. Celkové hodnocení je čtyři hvězdy, bavil jsem se a užil jsem si další s mnoha arnodlových akčních snímků.

plakát

Godzilla (2014) 

Slušný remake gozilly, který se tentokrát vyvedl docela dobře. Začátek byl perfektní, ale postupně ubývalo napětí a překvapení v ději, až u konce se stalo to, že děj byl naprosto předvídatelný. Herecký výkony se dali akceptovat, ale nic extra. Uvažoval jsem u tohoto filmu mezi třemi hvězdami a čtyřmi, ale nakonec jsem se přiklonil ke druhé variantě, už jen kvůli tomu, že se tenhle film točil znovu po dlouhé době a já si myslím, že si s tím poradily dobře a přidali tomu pár myšlenek o proti godzilly s 1998.

plakát

Zombie Apokalypsa (2009) 

Docela nepovedený zombie nářez, které mě zklamal hlavně ve třech ohledech. Za prvé: někteří herci mi byly těžce nesympatičtí a naprosto narušili průběh celého filmu. Za druhé: Příběh byl naprosto nepromyšlený a věc odkud se třeba vzal ten virus nebyla vůbec zveřejněna. A za třetí což mě osobně nejvíc naštvalo bylo zbytečně moc krve a to, že se celý děj odehrává jenom v jednom paneláku, celý film jsem čekal na to, že z toho domu vypadnou. Jinak konec mě těžce zklamal, přál jsem si, aby ten černoch přežil. Takže, abych to shrnul jedná se spíše o podprůměrný zombie film a klidně se na něj nedívejte, o moc nepřijdete.

plakát

Karate Kid (2010) 

Docela povedený sportovní snímek s čínského prostředí, povedený byl zvlášť výkon Jackieho Chana, který působil ne v mála ohledech jako nejdůležitější článek tohoto filmu. Děj byl taky povedený a vesměs to působilo promyšleným a dobře zvládnutým dějem, sice nebylo to nějak uchvacující, ale jako fajn film na večer se to dá.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Tohle je naprostá pecka, která se povedla snad ve všech ohledech. Promyšlený příběh s mnoha zvraty v ději a hodně zápletkami, které přinesli filmu nevídané napětí. Výkon Pitta by se dal snad charakterizovat jako nejlepší vůbec, co kdy zahrál. Hrál to parádně a ještě bych vyzvedl výkon Edwarda Nortna, který to taky zahrál úžasně. Tento snímek doporučuji, protože stojí za to ho vidět a smlsnout si na tomto delikátním kousku.

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) 

V tomto pátém pokračování téhle ne moc přesvědčivé série se tentokrát setkáváme s dvěma docela vtipnými adolescenty, kteří se dělají srandu skoro ze všeho. Film se nese původně v klidném a ne nějak zavádějícím ději, ale zhruba po necelých 31 minutách se poprvé dostáváme do stopáže. Jinak konec byl docela předvídatelný, ale samotné ukončení nečekané. Tento film hodnotím čtyřmi hvězdy neboť jsem se celý film bavil, sice jsem se nebál, ale to se dá vysvětlit tím, že to zas tak strašidelné nebylo.