Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Slovo (2022) 

Nějaký napětí ? Zápletka ? Celistvý příběh ? Nic jsem tam nenašel . Za mě ztracených 100 min

plakát

Into the Badlands (2015) (seriál) 

Bylo tam spousta vizuálních chyb, kterých jsem si všiml i bez hledání. Ale obecně mě to bavilo dost, na ten rozpočet parádní podívaná. Strčí to do kapsy daleko rozpočtově "bohatší" seriály, vtáhlo mě to do děje. Jen škoda že neodklepli další série. Na mě dost otevřený konec a je mi to docela líto, uvítal bych další sérii. Snad se jí v budoucnu dočkám.

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Já vám nevím, ale mě ten film přijde dobrý, ale upřímně už mě hodnocení ani nepřekvapuje, spousta filmů které stojí opravdu za hovno se objevují a docela slušné filmy získávají špatné hodnocení, dal bych 4 hvězdy, ale vzhledem k tomu že mi přijde od Českých ,, odborníků,, nedoceněný tak si 5 zaslouží.

plakát

Zahradnictví: Nápadník (2017) 

Kvalit to nedosahuje Pelíšku, ale musim říct, že Martin Finger se ujal role Kodeta z Pelíšku fakt perfektně. Hlavně kvůli němu dávám 3 hvězdy.

plakát

Zastavte temnotu (2018) 

Dvě hvězdy dávám pouze za to, že to byl pokus udělat něco jiného, ale jinak je to dost chaotické a smysl to nedává

plakát

Ticho ve sněžném městě (2019) 

Upřímně? nezaujalo mě tam vůbec nic, možná jen to, že je to točené v pěkném prostředí, herecký výkon nic moc a na pokus udělat mezi postavami nějaký vztah? ani jednomu jsem to neveřil.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Nebylo to špatné, rozhodně lepší než předchozí díl o Loganovi, zpracované to bylo dobře, ale příběh mi tak silný nepřišel a někdy jsem se i nudil, oproti Wolverine:origins, i přes to že se mi to docela líbilo nemůžu dát 5 vězd

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Ua první dvě série jsem dal tři hvězdy, ale o to jak se to markantně zlepšilo ve 3. sérii jsem změnil názor a 5 hvězd za takový obrat od tvůrců si to prostě zaslouží

plakát

Návrat do Modré laguny (1991) 

ze začátku jsem si řikal že by to mohl být odpočinkový film, bohužel jsem byl zklamán a celou dobu se skoro nic důležitého nedělo, film má být dobrodružný a romantický. dobrodružnost jsem tam upřímně neviděl a láska tam byla jen že se to tam zmiňovalo, jinak vše působilo strašně chladně. A konec? kdy mají možnost se dostat do civilizace a skončí to větou ,,zůstanem tady,, a titulky? hůř to snad skončit ani nemohlo, neskončilo to ani otevřeně ani uzavřeně, spíš jak nudným dialogem bez špetky napětí. Jednu hvězdu dávám že jsem to dokoukal a krásná mladá Milla Jovovich, na kteoru se dalo celej film koukat, možná proto jsem to vlastně dokoukal.