Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (83)

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

You just got the wind knocked out of you.  Nádherná režie, až je mi hrozně líto, že už Jean-Marc Vallée nic neuvidíme. Rodičovská inkviziční linka na prvním stupni skvěle popisující realitu dnešních dní. Různorodost postav můžeme definovat jako: Bonnie, I love this music. Is this Adele? No, it’s Sade, actually. Zajímavé, že tyto ženy sdílely jednoho muže.

plakát

On se bojí (2023) 

Nikdy už nebude výlet do večerky přes ulici stejný jako předtím. Popisovat tenhle spektakulární zážitek svým kamarádům je převelice zábavné. První 2 části jsou naprostý scénáristický strop, neotřelé, nenávidím a miluju. Well done Baeu.

plakát

Láska a smrt (2023) (seriál) 

Candy Candy Candy, I can't let you go, All my life you're haunting me, I loved you so. Je to jako jíst cukrovou vatu, ale Ššššš.

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Lepší anime posledních let neuvidíš. 100%

plakát

Je mi ze sebe špatně (2022) 

Touha po zalíbení se, každý se sebe snažíme nějak upozornit, možná i tím, že se tomu vyhraňujeme. Proč ne.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Zážitek, ale obsazení nefungovalo. PS: Poprvé v IMAX, hned z 3. řady

plakát

Aftersun (2022) 

Na konci bylo prázdno i plno. Nádherně natočený, intimní a s krásným barevným gamutem. Život po třicítce. Připomněl mi Sofii Coppolu a její Somewhere, ale lepší.

plakát

Nyad (2023) 

Nedávno jsem na Instagramu zahlídl postarší ženu vylézající z vody Key Westu obklopenou skupinkou lidí, nemohla téměř chodit, Nyad. Casting je skvěle vybraný, je to drsný, drsný jsou i povahy, sebestřednost, jednoduchost, vůle. Diana Nyad je mi značně nesympatická, ale také neskutečná.