Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (14)

plakát

Warrior (2011) 

Když jsem si přečetla o čem film je, tak jsem se na něj nechtěla ani dívat. Ale podlehla jsem hodnocení na této stránce a přece jen se podívala. Ano, nemám ráda filmy o sportu a ano, příběh je velmi předvídatelný. ALE i přesto si mě Warrior získal na 100% a absolutně mě připoutal k obrazovce - skvělá hudba, neuvěřitelně natočené a pro mě naprosto neočekávaně emocionální. Tenhle film si určitě pustím znovu, stal se pro mě jednoznačně jedním z nejlepších filmů vůbec.

plakát

Zabijácké včely (2009) (TV film) 

Francois bydlel v hezkém domě s výhledem na moře. To je tak vše, co bylo pro mě na filmu pozitivní. Postavy chabé a nesympatické, příběh absurdní a zdlouhavý s odfláknutým koncem.

plakát

Strom života (2011) 

Jak už psal Rogue - je to méně snesitelná Fontána. K uzoufání dlouhé, příběh nudný a do toho neustále záběry jak z dokumentu o přírodě.. A ti dinousaři? To mě fakt dostalo. Zkrátka tohle není film pro mě.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Nebyla to pro mě láska na první pohled.. Ale přečkala jsem nelehký začátek a po pár dílech jsem si uvědomila, že roztomilého Abeda si zkrátka nejde nezamilovat, že Seňor Chang není jen trapnou vycpávkou, ale že by mi opravdu chyběl, kdyby zmizel a že dean Pelton je bez debat extra třída :-D. Neokoukaný námět a vtipy + dobří herci - tak bych charakterizovala Greendaleskou community.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Přátelé mají jistě kvality, které se jim nedají upřít. Pro mě je to ale průměrný seriál, který kdyby nebyl, tak se můj svět nezhroutí :-).

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Scrubs je seriál, co mě vždycky potěší a co mě asi nikdy neomrzí. Trhlý J.D. spolu s čokoládovým méďou Turkem a jeho portorikánskou (vlastně dominikánskou) princeznou Carlou, s plochým zadkem Elliot, Coxíkem a Jordan - přebornicí ve fackování cour, vilným Bobem, hromádkou neštěstí Tedem, ďábelským údržbářem a mnoha dalšími, na mě zabírají na 100%. Druhej takhle mile ujetej seriál vážně neznám :-) a mrzí mě jen to, že už skončil :-(.

plakát

Danielle Steel: Hvězda (1993) (TV film) 

Po pár minutách jsem měla pocit, že ten film nikdy neskončí.. Bylo to dlouhé, nudné a přeslazené. A pro mě osobně je celá zápletka naprosto nepochopitelná. "Kelly" mě štvala, od začátku do konce. Jedna hvězda za postavu Elizabeth, která mi byla nejbližší, za manžela její sestry a za manažera "Kelly", kteří jí ukázali, že život není jen růžovej a fér..

plakát

Vražedná láska (1995) (TV film) 

Tento film je dle mého názoru natočený příšerně - echt německá věc s šílenými hereckými výkony. Dávám jednu hvězdu za nápad - příběh jako takový špatný není.

plakát

Na vlásku (2010) 

Celý děj byl takový lehký a milý. Jediným mínusem pro mě bylo to, že pořád někdo něco zpíval, ale to je jen můj problém - a hlavně co jiného jsem mohla čekat od Disneyovky :-). Pro mě je Tangled příjemná pohádka pro děti, s vtípky, kterým se zasměje nejeden dospělý.... Pohádka která ve mě nevzbuzuje potřebu pitvat nedostatky režie a animace.... Ale pohádka, která vzbuzuje potřebu se usmívat a trochu se zasnít.

plakát

Ratatouille (2007) 

Ratatouille jsem viděla už mockrát.. Remy mě zkrátka nikdy nezačne nudit. Animace je povedená (kreslená Paříž je opravdu krásná) a co víc - má to emoce, má to tempo, má to jiskru. A jako v každé pohádce dobro vítězí nad zlem.. A to mě nikdy nepřestane bavit. Naivní a infantilní film - možná. Neuvěřitelně sympatická podívaná - zcela nepochybně.