Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Jackie Chan

Moje jasná jednička.O jeho bojovém umění zde nebudu psát ,protože by mi došly slova.Chtěl bych znát jeho recept na vitalitu.Myslím,že až budu v důchodu ,on stále bude točit 2-3 filmy za rok.Měl jsem možnost číst jeho životopis a o to víc si ho vážím.Jeho filmy mě vždycky dostanou,i když se mezi tou hordou najdou i opravdové kraviny.

Sammo Hung

Ta postava ,ten pohyb ,neuvěřitelné.Vynikající herec,bojovník a choreograf.Mám ho radši ve vážnějších rolích,i když si s Jackiem libujou všechno zkomedializovat.

Jang-Lee Hwang

Nejlepší záporák co znám.Nedovedu si představit,že by nehrál v nějaké staré hongkongské mlátičce.Jeho taekwondo a kung fu opravdu brilantní.Na svoje nohy by měl mít zbrojní pas.Když vidím filmy s Van Dammem,

kde jednu otočku berou snad ze všech úhlů a on na tom postavil karieru,chce se mi zvracet.Nechci zde urážet Van Damma nebo Lundgrena a jim podobný ,protože zde chci jen vyzdvihnout kvality těchto borců .Porovnávat borce z mého seznamu s herci typu Van Damme by bylo jen jejich urážkou.

Donnie Yen

Zóna smrti ,on a Jacky Wu teleskop vs. tanto opravdu lahůdka.A Ip Man ,pro mě,který žije Wing Chunem ,naprostá lahůdka.Vždy když jsem unaven a nechce se mi cvičit ,pustím si Ip Man vs. 10 karatistů a jdu na to.Pro mě kultovní film.Jinak Donnie vynikající herec.

Jacky Wu

Úplně jsem změnil názor na tai chi chuan po shlédnutí jeho filmu.Super.

Chia-Liang Liu

Chia Liang a Hou Hsiao ,nevěřím,že někdo ještě lépe předvede opičí kung fu.