Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Po shlédnutí prvních dílů jsem si řekla, že jde o skvělý seriál, který dokáže pobavit a zvednout náladu. Po shlédnutí třetí řady jsem pochopila, že nejde jen o to, že parta kamarádek ráda nakupuje a baví se, ale jde o každodenní životy lidí, které se něčím zvláštním podobají i tomu mému, i když to tak na první pohled nevypadá. Některá témata, co se ve filmu řeší jsou denní rutinou snad každé ženy, která se musí chtě nechtě svěřit svým nejbližším a i přes všechen luxus a drahé oblečení se Sex ve městě svou jednoduchostí drží při zemi a snaží se ukázat různé výhody a nevýhody jak ve vztazích, tak v celém bláznivém životě, který je plný nástrah.

Můj přítel Monk

Můj přítel Monk (2002)

Jak poznáte, že jste si seriál opravdu oblíbili? Poznáte to tak, že až skončí poslední díl v poslední sérii, budete ohromně naštvaní, že už to vlastně dál nepokračuje a pokračovat nebude. Aspoň takovéto pocity to vyvolalo u mně, když jsem zjistila, že jsem shlédla poslední díl v poslední sérii Monka. Poprvé jsem seriál viděla v TV, když dávali začáteční díly ještě se Sharonou. Když jsem viděla asi 3 díly v televizi, tak jsem si zbytek stáhla z ulož.to. Nakonec jsem shlédla celou sérii a takhle to pokračovalo, až jsem shlédla poslední díl seriálu. Geniální nápady, skvělé herecké výkony. Vlastně celý ten nápad natočit seriál o chlápkovi, který bude extrémně čistotný a bude se bát někomu podat ruku, aby něco nechytl a který si bude 1568749x denně mít ruce a mít ve skříni "nakopírované" stejné obleky a košile, jelikož je na to prostě zvyklý. A kdyby si měl vybrat mezi osmi a deseti lety ve vězení, tak si vybere těch deset, protože je to zaokrouhlené číslo. Návyková úvodní píseň a vlastně skvěle sestříhané úvodní scénky, které vždy pobaví. Nezaměnitelná hudba Jeffa Beala, kterou se pilně snažím naučit na kytaru. Jeden z nejlepších seriálů vůbec a nejlepší role, jakou Tony Shalhoub ztvárnil.

Studio 30 Rock

Studio 30 Rock (2006)

A já si myslela, že to bude něco na způsob těch pořád dokola scénářem opakujících se seriálů. Také jsem si od období, kdy jsem nepřetržitě sledovala Monka myslela, že žádný jiný seriál mně tak nevtáhne jako Monk, stalo se. Shlédla jsem 1. díl seriálu 30 Rock a poté jsem shlédla celou sérii, po 1. sérii další a stále dokola. Skvělý seriál, který je originál sám o sobě. Fantastické, vtipné scénky u kterých se prostě vždy zasměji. Charaktery hlavní postav jsou geniální a velice promyšlené, aby na diváka působili. Poslíček Keneth, nejupřímnější a nejčistší člověk, který pro každého udělá první poslední a tím je vlastně strašně osobitý a roztomilý, i když je to vlastně blb. Jakýkoliv úkol dáte Kenethovi, tak on ho splní i kdyby se měl rozkrájet a to je na tom to skvělý :D. Liz Lemon, která je hlavní scénáristkou NBC a nemá čas ani na svůj osobní život je velmi originální a její fóry opravdu stojí za to. Ovšem většinou dříve mluví, než přemýšlí a poté toho lituje, něco jako já. Další oblíbená hlavní postava je samozřejmě Jack neboli Alec Baldwin, který je ředitel firmy, jehož pravá ruka je právě Liz Lemon a, když oni dva mají společné scénky, tak je to opravdu k popukání. Takové dospělé dítě je Tracy Jordan, který je pro každou zábavu, vlastně je to herec. Herečka a zpěvačka Jenna, která se neustále snaží být středem pozornosti i přesto, že si většina lidí všímá spíše Tracyho než jí. Aby se cítila více zajímavá tak simuluje různá zranění, aby si jí ostatní více všímali a nepřipadala si odstrčená. Jeden z nejlepších, nejzábavnější a nejoriginálnějších seriálů.

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010)

Cathy zjistí, že má rakovinu, začíná se bavit a užívá si každou chvíli svého života. Provádí zvrhlé věci, sama ze sebe si dělá legraci prostřednictvím černého humoru, baví se, stará se o svou rodinu a užívá si života tak, jako nikdy předtím. Z počátku se vše zdá velmi nadějné, divák si myslí, že se Cathy se své zpropadené nemoci dostane a vše nakonec dopadne dobře. Vtipný a psychologický seriál nechá na divákovi své stopy i dlouhou dobu, po jeho shlédnutí. Cathy se divákovi takřka mění před očima, ale nic nevzdává. Je silná a bojuje. Dávky černého humoru nadlehčují různé závažné situace, které se týkají nejen Cathy, ale i její blízké rodiny.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Sladké předměstí plné na první pohled dobrých přátel a sousedských vztahů, ale každý soused má své tajemství. Nevím, proč jsem sledování seriálu tak dlouho odkládala, když mně to tak strašně baví. Inteligentní a hlavně přehnaně elegantní dáma Bree, bývalá modelka Gaby s dvěma dětmi, starostlivá a nešikovná Susan a Lynette, která má vždy náhradní plán. Opravdu famózní seriál.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Ze začátku jsem od seriálu nemohla odtrhnout oči, ale časem mně to nějak přestalo bavit. Stále, ale patří k mým nejoblíbenějším seriálům už jen proto, že je to celé takové záhadné a tajemné a přitom to není strašidelné. Častokrát už jsem si myslela, že jsem všemu přišla na kloub, ale nakonec zjistím, že je to vlastně úplně jinak a ta nevědomost, kdo je A. je prostě nejlepší.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Skvěle vymyšlený seriál, originální a zajímavé a vtipné scénky, což jsem od Misfits vážně, i přes hodnocení nečekala. Simon, který je za začátku velmi tichý a poté se z něho vyklube celkem zajímavý chlapík, který je vlastně někdo úplně jiný, než si myslel. Nathan nekonečně vtipkující se skvělými "hlody" a jeho blbosti a hlášky dávali seriálu prostě šťávu. Kelly, která má velmi osobitý přízvuk a čte myšlenky, je velice zábavná a bez ní bych si seriál jako takový nedokázala představit, jelikož to prostě pořád " zabíjí " :D. Pár hlášek z filmu mi nějak uvízlo v paměti, tak se tady s vámi o ně podělím, jelikož prostě stojí za to. Nathan: " Myslete si co chcete, ale já mám taky superschopnost. Jen zatím nevím jakou. " "Možná seš jen superdebil." Curtis: "Šla jsi ho zabít a nakonec mu zachráníš život? Zkus mi vysvětlit, jak se tohle může stát." :D

Osudová láska Jany Eyrové

Osudová láska Jany Eyrové (2006)

Naprosto božský seriál, který se nemůže rovnat s žádným jiným zfilmováním této romance. Dvojice Wilson a Stephens k sobě navzdory rozdílným povahám absolutně sedí a celkové prostředí je fascinující.