Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Nedotknutelní - film, který má poutavý děj, ale hlavně neuvěřitelnou atmosféru. Zatímco vtipné scény vás nenechají v klidu, ty vážnější nenechají oko suché. Doporučuji ale původní znění, jakýkoliv dabing je zbytečný. Francouzům se celý film povedl.

Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

Time, ty jsi génius! Tento film je toho důkazem. Nápady jako umpalumpové a žvýkačky vlasorostky dlouho neuvidíme. Tolik skvělých nápadů v jednom filmu! Krásná animace celé továrny i dokonale střelený Willy Wonka. Ten film už umím celý nazpaměť a myslím, že i písničky tomu dodaly šťávu. Velmi se mi líbila i názorná ukázka ,,zkažených dětí''. Moc pěkný film.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Dvě děti, které naivně věří, že se nic neděje mě absolutně uchvátily. Kouknout se na něco jako je 2. světová válka z dětského pohledu je jedinečný nápad. Konečně přišel někdo s opravdu originálním pohledem. Když dokoukáte film až do konce, určitě ve vás zanechá plno emocí. Také se mi moc líbila sestra Bruna, kdo film viděl, pochopí.

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Tak tenhle film dovede překvapit! Ve chvíli, kdy Ashton Kutcher přijde na svoje možnosti, absolutně se všechno převrátí a takových zvratů je tam několik. Hlavně buďte trpěliví, po zmateném začátku do sebe všechno zapadne a mě osobně film zaujal i originálním zakončením. Skvělý nápad!

Titanic

Titanic (1997)

Tak tohle je klasika. Je tam drama, napětí, romantika a láska, energie a náboj! I když je to 16 let starý film, některé novější se mu nevyrovnají. Kromě romantického příběhu nám film přiblížil i celou katastrofu, no a řekněte, není to nejlepší způsob, jak se o tom více dozvědět? :)

Hledá se Nemo

Hledá se Nemo (2003)

Marlin (špičkový dabing Ivana Trojana) ve filmu ukáže, že strach o jediného syna, a vlastně i o celou rodinu, je větší, než strach z oceánu. Film se mi líbil hlavně proto, že to není jen pohádka pro děti, ale zajímavý animovaný film pro diváky všeho věku.