Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (129)

plakát

McGregor Forever (2023) (seriál) odpad!

Naprostá srajda která plive do tváře všem bojovníkům. Uplakanek, kterej ve třiceti letech vykládá o tom jak našel smysl života, protože má děti. Kazdej bojovník jednou odejde. Někdo na vrcholu někdo dolu v zapomnění. Tenhle šašek je naprostej průměr v kleci, kde se muže stát kdykoli cokoli. V momentě kdy nemá kliku a netrefi borce na bradu tak najednou nemá co nabídnout. Ono se jinak odchází porazenej někam do gymu za kamaradama a nebo na jachtu rollsem. Nesnáším ho za to jak prodělal všechny a dokud si hral na klauna tak to byla opicarna co přitáhne lidi. Teď je to jen bambula co má vymlacenou hlavu, hafo peněz ale doufám ze brzo odtáhne s tím svim zrzavim cirkusem nekam do pryč. Brzo mu zas někdo neklepe půlky a já si otevřu plzen a bramburky. Tahni!

plakát

Modelář (2020) odpad!

Klidne kouknu na film o dronech, rad se podivam na film o typkovi co chce bejt raper a nejde mu to. Rad uvidim ceskyho kluka jak chce nalezt odpoved na usa, terrorismus a ja nevim co vsechno, i presto ze mu to bude k prdu. Ale nechci koukat na to jak mádl šišlá, jak nekdo nema rad Zemana, kýčovité protlaceni koloběžek do filmu pro kamaráda a když už je nedostatek akce tak tam rozblikáme majáky policejní oktávky a dáme borce v čerňákách s plnovousem. 80 procent zbytečný scény, kde hodinu a půl čekáte kam povedou. On snad dostane Busche? Hustý! Pokud chcete psychologické drama pusťte si Americká žena. Tohle je parodie.

plakát

Vyproštění (2020) 

Až na tu modelku co pulku filmu chodi jak modelka v nobl hadrech a tvari se jako ze zachranuje celej svet aby pak pred koncem v aute pohladila panzerschreck, ze teda taky muze jit do akce, dobry. Bollywood jak vysitej. Ted jen aby Chris nezapadl mezi Indy jako kdysi skoncil VanDamme v asiji a uz se nikdy nevratil v plny sile.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Vyjimecny film. Vtip, divadelni um a hlavne nahled do pravicoveho extremismu. Ideal je mirumilovny, historie kruta.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Tohle rozhodne neni na plnej počet. K dokonalosti filmu Rivalové to má daleko. Emoce se vytvari umele. Blazen tata do aut klukovi ukazuje kudy a jak projet zatacku ale co z toho? Nejdou mu zavrit dvere na startu ale taky porad prazdnej pocit. Potom klasicky ve stylu god bless america pocka na svy kamarady a ve stylu my jsme juesej a ford projedou cilovkou. Jenze se mi chce smat, protoze on nevyhraje ale kolega jel delsi zavod. To me poser. Ten pocit kdy Niki Lauda naboural a malem uhořel a nebo se ho na tiskovce pta zamrdanej novinar co na jeho obličej manželka aby si ho Thor podal na hajzlu tenhle film neprekona. O zvuku a hudebnim doprovodu nemluve. Mam rad ford, Mustangy jsem mel tři, ale to je stejný případ. Na oko pěkný ale jinak to nefunguje.

plakát

Diego Maradona (2019) 

Kdo ho nezažil v tý době aspoň jako malej kluk tak nepochopí. Maradona bude navždy jen jeden.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Tohle je bramboračka přepálená po stopadesátý. Kde je ten typek z prvniho dilu? Tohle je uz o hovne.

plakát

Burákový sokol (2019) 

Jak se da vytezit z mála maximum. Plnej kotel pro tenhle film ze zivota. Bravo!