Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (125)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Z počátku to vypadá na dobré akční béčko.  Bohužel Conor Mc. hraje vyšinutého magora jako by právě přijel Mickey Rourke ze Sin City což v kontrastu s první polovinou děje nějak moc nesedí.

plakát

60 minut (2024) 

Nečekal jsem od toho nic a dostal jsem vše, co bych od toho mojl dostat. Konečně akční film, kde se hlavní hrdina umí i hýbat:-).  Za mě opravdu dobře natočené akční scény., kde se to zbytečné nekouskuje přehnanym dialogem. Film je prostě přehlídka akčních borců, kteří vydrží víc než Chuck Norris :-)

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Kombinace Jokera, Lex Luthora a Kevina z filmu Rozpolcený v podání Jasona Momoa prostě neměla chybu. Jednoznačně nejlepší výkon ze všech.  Rozhodně se těším na další pokračování, kdy podtitulková scéna dokáže jednoznačně navnadit.  Film má pouze jeden špatný okamžik a tím je Vin Diesel :-)

plakát

Halloween končí (2022) 

Za mé velmi povedené loučení s Michaelem. Film se ubírá absolutně jiným směrem, než by se očekávalo a to se mi líbilo. Pomalejší stopáž v ničem nevadila, ba naopak se zde o to více vykreslily některé postavy

plakát

Noční lovec (2018) 

Excelentní výkon Brendana Fletchera.

plakát

Gangster, policajt a ďábel (2019) 

Dong-seok ma mě prostě baví. Tento osvaleny drobeček mi vzdáleně připomína Sammo Hung Kam Bo.

plakát

Bumblebee (2018) 

Po úvodních cca 20 ti minutách jsem chtěl dát něco mezi 4 a 5*. Bohužel se pak ve filmu začala kupit spousta klišé jak v nějaké robotické telenovele, a tak to spadlo na 3*. Ty * jsou zejména za skvělé akční scény, které zde nepůsobí až tak moc přemrskaně, jako to u transformers bývá.

plakát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Dokument? Asi mám o dokumentu jinou představu.

plakát

Wildling (2018) 

Film z pomalého začátku začíná velmi příjemně gradovat, ale buhužel se to gradování dostane až k úplné kravině. Nebýt posledních cca 20ti minut filmu, dal bych klidně i 4*.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Neuvěřitelná kombinace snad všech filmových klišé. Od supermanovského doskoku na koleno po "hrdinské" obléknutí letecké bundy a rodinná zklamání. Takto silnou slátaninu jsem dlouho neviděl Jediný Hugo Weaving by se ve filmu dal považovat za herce, zbytek byl více než smutný. Dokonce ani soundrack nebyl originál a je jen upravenou verzí. Pro mě velké zklamání