Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Zajímavosti k filmům (7)

Vyprávěj - Strach

Vyprávěj - Strach (2013) (epizoda)

Ve scéně, kdy se Honza (Matěj Hádek) chystá dojet pro Lucii (Lucie Štěpánková), obléká si kalhoty. V jednom záběru má natažené kalhoty a zapíná si poklopec. V dalším záběru má zapnutý i pásek a v následujícím má pásek opět rozepnutý.

Red 2

Red 2 (2013)

Během závěrečné honičky Han Cho Bai (Byung-hun Lee) řídí modrý Lotus Exige. V pozadí můžeme slyšet skladbu od Linkin Park Given Up (2008).

12 hrdinů

12 hrdinů (2018)

Michael Shannon si zahrál vojáka ve filmu World Trade Center (2006), organizoval zde odvetnou akci za útok na „dvojčata“. Ve filmu 12 Strong hraje vojáka reagujícího na tento útok. Dalším hercem, který si zahrál v obou filmech, je Michael Peña, ten si však v prvním filmu zahrál policistu.

Rychle a zběsile 8

Rychle a zběsile 8 (2017)

Během natáčení došlo k nepřímému konfliktu mezi Dwaynem Johnsonem (Hobbs) a Vinem Dieslem (Dominic Toretto). Johnson si na sociálních sítích postěžoval, že se někteří herci chovají neprofesionálně. Narážka byla mířena na Diesela, který chodil pozdě na natáčení a celý štáb na něj musel opakovaně čekat i několik hodin. Johnson se později za své výroky omluvil ve videu na Instagramu.

Reklama