Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Po stopách duchů (2008) (pořad) odpad!

Prosím? Stačí se podívat na "galerii" a z těch pitomých výrazů vám musí být jasné, co je to kravinec. Natáčejíc rádoboby strašidelné něco, pouští do toho různý hukot kvůli atmoféře, takže stejně není nic slyšet, nemluvě o dabingu, který vám řve přes to.. Prosím všechny 5ti hvězdičkové hodnotitele ať mi napíší do zpráv číslo epizody kde je opravdu něco vidět. Stejně jako v mraky podobných pořadech se honí za něčím co nikdy nenatočí..

plakát

Transcendence (2014) 

Náhadou výborný a nebýt úplného konce, dám hvězdiček 5. Skvělé herecké obsazení, skvělý námět, který možná není nejorigiálnější, ale v takovém provedení si ho nechám líbít.

plakát

Need for Speed (2014) 

ODPAD! (dvě hvězdičky za auta) Spojler - šílená slátanina, týpek dostane jen tak auto za 3 mega dolarů aby ho případně mohl prohrát v závodě, cestou ho pro jistotu rozšlehá, hned po tom co se nechá po několika státech honit policií, protože musel uprostřed města ukázat jak moc se tan křáp naklání a do konce filmu s tim nic neudělali, jen to ještě zhoršili skokem cca 40m přes dvouproudou silnici, čímž se dostanou do tajného závodu, který běží všude na internetu a každých 100m číhá policejní auto, které se zaseknutým plynem pouští do silnice, místo pásu s hřebíky nebo použití zbraně, samozřejmě je to race vabank a vítěz bere zbylá auta, jak skvělý když do cíle dojede jen jeden a zbytek je na hadry.. WTF?!!! I když s nejlepšíma kárama je to nejhorší film o autech všech dob!

plakát

Krásno (2014) 

Předem upozorňuju že Partička mě nebere, ale proti Ondrovi jsem nikdy nic neměl a už ve filmu Perfect Day mě celkem i bavil. Tenhle film obecně přehlížený a reklamou nepoznamenaný jsem si pustil až na doporučení a rozhodně jsem nebyl zklamaný, ba naopak. Konec bych zkousnul jiný, ale jinak vůbec nic proti. Od prvního retro pohledu od rybníka do závěrečné akce na nádraží to byla jedna perla za druhou a těším se na další Sokolovi snímky. Já jsem se moc bavil.

plakát

Očima policie (2011) (seriál) 

Policie na záznamu odvádí sakra dobrou práci, sympaťáci, co se pokud je to jen trochu možné snaží po dobrém domluvit. Instinkt kdy od pohledu poznají všiváka a jdou mu po krku. Šikovní policejní psi a skvělé hlášky. Nečekejte příběh a časem vás to nejspíš omrzí, ale shlédnout pár dílů je alespoň pro mě radost.

plakát

Enderova hra (2013) 

Jak píše Gemini dva komentéře podemnou o vynikajícím obsazení, tak já bohužel souhlasit nemůžu, knihu jsem nečetl a nejspíš to vyžlátko má svoje opodstatnění, ale mě ten chlapeček vyloženě nesednul, stejně jako ta jeho mužatí kamarádka. Film by mě bavil asi nejvíc, kdyby mi bylo ještě tak o 5 let méně než hlavnímu představiteli. Ale i tak ty dvě hodiny vcelku dobře utekly i když až na finále se dalo předpokládat prakticky všechno. Právě díky finále to jsou výsledné alespoň 3 hvězdičky.

plakát

Don Jon (2013) 

Celovečerní debut a podle mého dost povedenej. Levitt má určitě co ukázat i za kamerou a já se těšim na další jeho počiny. Konec filmu mě zrovna nepotěšil, ale zbytek filmu neuvěřitelně utekl. Neumím si představit jak na tenhle film asi budou koukat ženy, ale mě to hrozně bavilo a bohužel jsem se do něj dokázal vcítit a pochopit jeho žebříčky hodnot .)

plakát

100 sladkých holek (2000) 

Tenhle film vyšel na svět když mi bylo 13 a u tohohle typu filmů je to jednoduše nebezpečnej věk. Viděl jsem ho tenkrát asi 8x. Nostalgické čtyři hvězdičky za solidní komedii, se kterou se posledních 10 dílů prciček nedá srovnat. Na vaši obranu musím říct že chápu celkového hodnocení a je to DABINGEM! Mám rád český dabing, ale tenhle film starý 14 let má dabing jako by ho dělali dva kamarádi doma na mikrofon od notebooku a to včetně ženských postav a hlavně půlka dialogů je tam vymyšlená nebo sepsaná jinak než v originále, což by se dalo tenkrát pochopit kdyby to nějakej ten humor přidalo, ale tohle je šílenost. Originál **** / dabing *+

plakát

Temné nebe (2013) 

Stewartovi filmy mě nikdy nějak zvlášť nebavily, ale tohle mě nadchlo. Bál jsem se v kině a hezky jsem se bál už i doma v obýváku :) Noční akce se střídá s klidnější částí odehrávající se ve dne. Žádných scifi vymožeností a výstřelků se zde nedočkáte, na místo toho vás čeká film podobný "duchařinám" kdy se bojíte, aniž by jste věděli čeho. Mimozemský horor za 3,5mil dolarů na dnešní poměry nešel dle mého natočit lépe.