Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Boj o Moskvu

Boj o Moskvu (1985)

Nedávám 5* ani tak za film, jako za ten fantastický dabing, který kupodivu firma Filmag nechala!!!! Film tak není pokažený, jako ty dříve vydané, například Blokáda! Poslouchat pány Holého, Řandu, Kanyzu........, to je balzám na duši. Ne pořád ty uřvané hlásky od J. Sypala nebo L. Terše! Pobavilo mě, jak se tvůrci dabingu vyrovnali s tím, že Jiří Holý nadaboval Stalina a asi v polovině 1. dílu tam Jiří Holý přijede jako britský vyslanec! Něco podobného se stalo v seriálu Svědek umírajícího času ve slovenském znění, kdy Milan Kňažko celou dobu dabuje Petra Čepka a najednou se tam objeví jako kat Jan Mydlář! Minirole Hasmana Romana Hájka a bohužel poslední role Jaroslava Drbohlava! Pobavil koncert Alexandrovců přes polní telefony. To nevím, jestli tahle scéna byla podle skutečné události nebo jen propaganda! Na jednu stranu je to obrovská statečnost, na druhou zase neskutečná blbost! Koncertovat za plné palby Němců.........

Bezva finta

Bezva finta (1985)

Našli sme klauna, je v kotelně!!!! Cože??? Vpřéééééééééd!!!!! Asi nejlepší dabinga Jiřího Krampola!!!

Slunce, seno a pár facek

Slunce, seno a pár facek (1989)

Tohle je snad nejlepší český film za posledních 25 let. Vždyť 75% osob jsou neherci a po spojení 25% herců to má grády. Ať se to někomu líbí nebo ne, takový lidi tenkrát byli(a někde stále jsou)! Tohle je komedie století, žádný trapný S Tebou mě baví svět!!!!!!!! Vadí mi, když na filmy, jako je třeba tento, plijou 18-letý dětičky, který to stejně neviděli a pokud viděli, stejně se jim to líbí. Jenže, když jim doporučí pan děkan na fakultě, že je to příkaz jednoho spícího monarchy z Orlíku, tak jsou schopný jet do Jižních Čech a Hoštice pobořit! Ostatní, již Ti doštudovaní zase nemůžou překousnout, že to nerežíroval Jan Hřebejk, nehraje tam Eva Holubová a podobné nesmysly!

Cesta do pravěku

Cesta do pravěku (1955)

Před tímto kinematografickým skvostem můžou jít všechny ty Jurský parky a Ztracený světy do........ patřičných míst! :-) Na to, že tenhle film je dělaný doslova "na koleně", je to neskutečná nádhera!!!!! Kdyby žil Karel Zeman dnes, byl by z něho miliardář! Jenže, dokázal by s dnešními technologiemi natočit to, co tenkrát?

Případ mrtvého muže

Případ mrtvého muže (1974)

Málokdo ví, že tento film byl natočen na motivy skutečné události, která se však nakonec vyvinula úplně jinak, než je znázorněno ve filmu a navíc do dnešních dnů nebyla uspokojivě vysvětlena! Směle se dá zahrnout do největších novodobých záhad naší historie! Pokud však při natáčení skutečně zahynul kaskadér, je to smutné, avšak možná trochu podivné, až zarážející....... Film patří k tomu nejlepšímu, co vytvořil režisér Klein, čehož zase tolik nebylo. Vyšla mu sázka na nepříliš známého Julia Vaška, jehož čeština sice občas trochu trhala uši, a na neobvyklý námět! Hodně silná je scéna, kdy se Julius Vašek přizná, že mluví. Diváka navíc potěšila krásná Libuše Švormová a pobavili začínající Töpfer a Vladyka.

Černý korzár

Černý korzár (1976)

Radši 10x Černý korzár, než 1x Piráti z Karibiku!!! Kabir Bedi ve své nejlepší roli a nejlepší dabing Ladislava Mrkvičky!!!!!

Ovládací panel
5 bodů