Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Na Harry Potterovi jsem vyrůstal a jak v dílech pokračování stárnuli Harry, Hermiona a Ron, stárnul jsem s nimi, i když o pár let později. Čím dál víc temnější a zlověstnější příběhy mě uchvátily a bylo mi pak moc líto, že už příběh opravdu končí. Taky chci říct jedno. Smrt mozkomorům! (podle některých zlých komentářů k Harry Potterovi už se vyskytují určitě i tady na databázi.) Kdyby mi někdo mohl splnit jedno přání tak bych se chtěl aspoň jednou v životě proletět s Hermionou na koštěti! Děkuji paní Rowlingové za všechny krásné roky, které jsem s Harry Potterem prožil.

Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Tento díl celé ságy je můj nejoblíbenější film. Někomu prý vadí změny proti knize, ale mě se právě líbily! Poprvé jsem to viděl hodně dávno, byl jsem ještě hodně mladý, ale tento díl si pouštím nejčastěji. Než jsem vyšel ze školy, byl jsem už do Hermiony zamilovaný :) Jenom s tou kravatou jí to moc neslušelo - tu by holky asi nosit neměly. Taky k létání má přece sloužit koště a ne slepice. Já bych si na ni nesedl! :)

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2 (2013)

Drsnější než první díl, ale ještě víc zábavnější. Mojí oblíbené herečce Chloë Grace Moretz to taky sluší ještě víc než v jedničce. Jenom je trochu zákeřnější a klidně střelí kamaráda do zad :) Jenom nechápu tady na databázi to nízké hodnocení. Pro mě je ten film opravdu bomba! Větší než dostat pálkou po hlavě! :)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Ostatní díly jsou taky zábavné, ale největší kouzlo má pro mě tenhle. Neviděl jsem ještě všechny filmy s hercem Johnny Depp, ale v tomhle se mi líbil nejvíc. Nešikovný pirát na lodi s děravými plachtami pluje za dobrodružstvím a člověk pluje s ním. Během té plavby jsem opravdu tam na palubě Černé Perly, piju rum a držím kormidlo zpříma dokud to jde :)

Nekonečný příběh

Nekonečný příběh (1984)

Tuhle fantazii si pouštěla moje sestra už když jsem byl malej. Dívala se na to mockrát a nechtěla mě se na to nechat dívat taky, aby se mi o tom pak v noci nezdálo. Přitom to není moc strašidelné, jen krásný a dojemný příběh - i když je to o dost starší než já :) Taomi Stronach jako císařovna se mi moc líbila. Škoda že už pak v ničem jiném nehrála. Moc rád bych ji zase v něčem viděl hrát!