Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Kdysi jsem uctíval Simpsonovi jako nejlepší seriál a i po pár dílech Futuramy jsem nevěřil, že by mohlo být něco na stejné úrovni. Asi v polovině první série mě Futurama doslova nakazila a já musel stahovat jeden díl za druhým a tak se stalo, že jsem dokázal celý víkend koukat jen na ni. Hlavní postavy nemají chybu a jsou propracované do detailu jako postavy ze Simpsonových. Třeba Philip J. Fry, který to ve 20. století nikam nedotáhl a má problémy sbalit normální holku, je to asi proto že moc rozumu nepobral, když je svým vlastním dědečkem :-) Jednooká kapitánka Turanga Leela, která často tahá Frye a Bendera s průšvihů. Chudák má sama problémy najít si pořádného chlapa. Další na seznamu je můj oblíbenec Bender O. Rodriguez, neposedný robotický rošťák, který uznává život plný chlastu, karbanu a šlapek :-D U některých jeho kousků si jen říkám: "Co to sakra.......?" :-D No o Dr. Zoidberg je případ sám o sobě :-D nikdo ho nemá rád, smrdí, je sám, nikdo ho neposlouchá a taky je děsně švorc avšak je s ním neskutečná sranda :-D Hermes Conrad je neskutečně puntičkářský byrokrat, který žije prací, miluje svou rodinu a také podlézání jako správný Jamajčan :-D Vždy mě dostává když řekne: "U něčeho z něčeho", těch přirovnání má fakt mnoho :-D Prof. Hubert Farnsworth je starý, senilní a nespokojený vědec, který neustále vymýšlí hovadiny a stále i po letech miluje všemocnou podnikatelku Mámu, která si chce podrobit svět... Ještě je na seznamu krásná zbohatlice Amy Wongová od Wongů z Marsu, kterou rodiče stále nutí do pořizování si dětí :-D Ve Futuramě vystupuje mnoho známých osobností jako je tomu u Simpsonových. Odkazy na Star trek a další scifi seriály či filmy jsou patrné v mnoha dílech. Myslím, že Futurama je jeden z nejlepších seriálů jaké jsem zatím viděl, jen mě mrzí, že se filmy tolik nepovedly, ale na seriál nedám nikdy dopustit....trochu mě mrzí, že hranice hodnocení má jen 5 hvězd, tady bych jich dal mnohem více :-)))))))

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Vždy když slyším začátek úvodní znělky, tak mám jasno jak budu trávit následujících 20 minut u televize :) Vždy si říkám, že jsem už viděl snad všechny díly a najednou se ukáže, že to tak není. Simpsonovi jsou jeden z mých nejoblíbenějších seriálů už kvůli svému humoru, který je po tolik let stále na vysoké úrovni :)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Tenhle seriál sleduju pokaždé, když mám možnost! Vyrůstal a dospíval jsem na audio-vizuálních vlnách, které nám proudily doma z bedny. Rozšířením zornic, zrychlením tepu a kapajícími slinami mamka poznala, co přávě sleduju a bylo jí jasné, že jsem tuto "třičtvrtěhodinku" absolutně k nepoužití!!!! Vždy mě dostává, když je SG-1 v tísni a téměř pokaždé Sam vymyslí nějakou kulišárnu na ten mezigalaktickej šmejd a spomocí zbytku týmu, pak následně nakopou všechny nepřátele "do zadnic!" Trochu mě mrzí, že tento seriál nebude dál pokračovat, ale fanoušci se nemusí trápit - je tu přece SG Atlantis.

Dexter

Dexter (2006)

Od prvního dílu jsem se nemohl pořádně na nic soustředit a chtěl jsem další a další díly. Vždy když to vypadalo, že už Dextra dopadnou jsem si oddechl, že tomu tak nebylo :-) Snad bude ještě více dílů, které mě budou dál těšit :-) Občas mu tu jeho zálibu tiše závidím a sním o tom jaký to musí být pocit, když dává takovým hajzlům kapky. Jak řekla Líza Simpsonová v díle, kde byl Homer smrťákem: "Tátova práce je potřebná pro celé město, provozuje nenahraditelné cenné služby, ale bývá často nepochopen jako sup nebo červíci!" :-D Dextr si u mě vysloužil plných 100 %!

Putování s dinosaury

Putování s dinosaury (1999)

Pěkný dokument o pravěkých dinosaurech, velmi realisticky přibližuje vše o jejich životě a chování! Od mala jsem sbíral firgurky dinosaurů, takže k nim mám velký citový vztah...97 % :-)

Dr. House

Dr. House (2004)

Jeden z nejlepších seriálů, který kdy byl asi natočen. Hugh Laurie perfektně ztvárňuje roli sarkastického Dr. House, jeho humor a drsné vtípky vykouzlí úsměv snad každému. Díky kabelovce můžu sledovat House někdy i 3 x denně. Nejraději sleduju, jak Dr. House přesvědčuje pacienty, že brzy zemřou, jen aby dosáhl svého cíle - přiznání, které bývá často velmi nepříjemné. Tento seriál mě opravdu dostal! Zaslouženě 100 %.