Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

Ženy a život (2022) odpad!

Pokud chceš udělat film kolem holky z Ulice , ze ZOO a podobných sraček, pak nestačí do něj přidat několik kvalitních herců. I kdyby s nimi hrál Di Caprio, Nicholson a Redford, tak to stejně bude kundovina non plus utra.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Justyna Zednikova si zaslouzi presne o 5 hvezdicek lepsi hodnoceni nez tenhle nesmysl. Prekrasna zena.

plakát

Karel (2020) 

Karla sem měl rád, ale tohle dílu bylo něco tak neskutečně umělýho a strojenýho, že to snad ani není moc možný. Žádná autentičnost a přirozenost. Film byl navíc víc o Ivaně než o Gottovi. Ale ona vždy uměla ze jména Karel Gott vytřískat maximum. Tohle ji přinese další korunky do kešeně. Jsem hodně zklamaný. A zdejšímu hodnocení nerozumím.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) odpad!

Škoda, že si ten doktor v tom filmu místo prdele neuřízl hlavu a neskončilo to. Kameňák je proti tomuhle vrchol kinemategorafie. Neskutečně trapný film, hloupý.

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

V zivote sem nevidel vetsi sracku. Film, co nema smysl, je to neco tak zbytecneho jako kdyz nosite deravy respirator. Co ale cekat od filmu, kde hraje Vondrackova. Ta je zarukou toho, ze to bude sracka vsech sracek na druhou.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Strašně průhledné a předvídatelné. Ty tři hvězdy dávám víceméně za tu hudbu, která byla fakt skvěle udělaná. Musím říct, že jsem se k tomuhle filmu dostal až v době, kdy už nebyl tak masově propagovaný, což ale dělám často, protože mě vždy tyhle mega promo hrozně naserou a trochu rejpavě hledám chyby (teď si tak říkám, kolik bych asi filmu dal, kdybych ho viděl v kině :D). Upřímně, jsem zklamaný. Pan zpěvák vytáhne neznámou holku, dostane ji nahoru, sám spadne a začne chlastat a pak se zabije. Hmm.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Fantastický snímek. Jedna z nejlepších komedií, co vlastně nebyla komedie, které jsem za poslední roky viděl. Mortensen s Alim to zahráli bravurně.

plakát

Rány (2019) 

Celý film jsem čekal, že se Dakota svlékne, nakonec k tomu došlo, ale nic, kromě vany plný krve či co ten hnus byl jsem neviděl.

plakát

Noční směna (2014) 

Skoda, ze nebyl lepsi scenar, zabil sem tim potencial. Dobre prostredi, dobra hlavni postava.