Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

mira007 

všechny recenze uživatele

Další česká vztahová komedie v té naší nekonečné řadě, akorát nechápu proč se tomu říká komedie, když tam není nic ani k pousmání. První polovina vyloženě trapná, humor sázející na otřepané průhledné klišé, v druhé polovině nějaký záblesk smysluplnosti a jedna hvězda za poslední scénu Koháka ve sprše, ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Mě dostáva, jak když je to český, tak to má lepší hodnocení, než kdyby takovouhle sračku někdo natočil v americe, kde by to hned neslo černou barvu, že točí v usa sračky. Je mi zle z české kinematografie. Je to jak sledovat hromadu sraček, která se tváří, že je co k čemu, přitom je to furt hromada sraček. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Prosím tě, jak můžeš koukat na takovou blbost?... A žehlil jsi někdy? (Vratné lahve). Tato hláška vystihuje moje hodnocení a činnost, u které jsem film částečně sledovala. Pár rádoby herců se snaží napodobit americké romantické komedie o holce, která si chce splnit sen a najít vysněného chlapa. Bohužel, nefungovalo to. Herci typu Kohák, Burešová, Krejčíková nejsou a patrně nikdy nebudou na takové úrovni, aby herecky zvládli nějaký slušný film nebo seriál. Pobavilo mě ovšem duo Freimanová Lábus, takže jen kvůli nim nedám nižší hodnocení. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Česká komedie z kategorie, pojďte, vyděláme nějaké peníze . Takových se točí  každý rok několik a jsou to jen takové hloupé nosiče reklamy. Většinou mají plytký děj , slabé herecké výkony, hloupá klišé a druhý den nevíte,  o čem byly. V Ženy a život k tomu přibývá debilní název, Kohák a Lounová.  Ale...ale to je potřeba říct,  několikrát jsem se zasmál,  tím se tato komedie ve své kategorii dostala do lehkého nadprůměru. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem ke jménu scénáristky sem čekal utrpení rovné Sezn@mce nebo Románu pro pokročilé a k mému velkému překvapení sem zas až tolik netrpěl. Je to sice taková ta na pohled milá česká romantika, která není moc romantická, ale na rozdíl od jiných podobně laděných filmů je tady celkem sympatické obsazení a tu a tam dokonce přijde i fungující vtip. Úplně nejvíc meta je tu pak Kohákův profesionální seladon a tenista. Nevím koho tenhle casting napadl, ale to že právě Kohák hraje takovou postavu je něco mezi Lynchem a Troškou a celkem by mě zajímalo, jestli je to od tvůrců cílený humor a nebo je castingový režisér(ka) úplný debil...40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Přestože natáčení filmu mělo původně odstartovat už na podzim roku 2020, tři dny před začátkem bylo zrušeno kvůli narůstající vlně pandemie covid-19. První klapka tak padla nakonec až o rok později. (rakovnik)
  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)

Reklama

Reklama