Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (101)

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Tak tenhle seriál je pro mě rekordní ... usnul jsem u něj dopoledne, po obědě, odpoledne i večer. Neskutečně těžké a nudné dialogy, vývoj dějové linky tomu úměrný. Kdyby se jim do záběru dostal šnek, prolétl by jako tryskáč.

plakát

Pisatel (2011) (TV film) 

Uf, našel jsem na Skylinku v sekci drama a takovou dávku patetického dobra jsem si vážně nezasloužil.

plakát

Přirozené světlo (2021) 

Velmi ponurý film, což je u válečného filmu očekávatelné. Jenže i ponurý film potřebuje příběh a alespoň nějaký spád. Jenže tyto dvě ingredience naprosto chybí. Takže 20% za snahu.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Díl avizovaný jako poslední je bohužel také naprosto nejslabší. Popisuje zcela nereálný svět, kde lidé, současná zvířata a dinosauři žijí vedle sebe. Střet ke kterému dojde nekončí vyhlazením některých druhů, jak by to bylo v reálném světě, ale jakousi selankou, kde spolu všichni žijí dohromady. Tvůrci asi naprosto zešíleli a přenesli politickou korektnost i do jinak skvělé série Jurského parku. Hodně zmrvený konec :-(

plakát

Soudný den (2008) 

Příběh tohoto filmu vznikal asi takto ... vezmete virus, zkorumpované politiky budoucnosti, kopii šíleného Maxe, kus středověku ... matláma, matláma ... ještě moc logické ... patláma, patláma ... hotovo.

plakát

Hlava Medúzy (2021) (seriál) 

Tak si nemůžu pomoc, ale ta Čvančarová mě jako policajtka nesedí, prostě divná, divná, divná. A když ji potom vidíte v sedmým díle před saloonem vyslýchat svědkyni, "pistoli zapíchnutou v rozkroku", tak to je pecka. Tak alespoň, že ten zbytek policajtů to zvládnul docela dobře a dorovnávaj.

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Kaštánek zprvu sliboval podívanou typu sérií Forbrydelsen (Vražda), nebo Bron (Most). Slibný začátek ale vystřídalo nudné vyšetřování. Poslední díl sice nabídl trochu akce, ale také řadu nelogičností. Upřímně, když v něm policajt politý benzínem rozřezává mříže jakousi "flexou" na kosti a jiskry jenom lítají, člověk si říká proč neblafne, nebo čím že ho ten padouch vlastně polil? No nic, já dávám 40%.

plakát

Než skončí válka (2019) 

Celý děj příběhu by se dal shrnout do několika vět, tzn. mělo by jít o celkem nudný film. Ale opak je pravdou, idealismus pana profesora upoutá a člověk jenom čeká, co mu naservírují příště, co bude muset ještě "skousnout". Dávám 60%, ale kdyby to šlo, dal bych 70%.

plakát

Nevystupuj! (2018) 

Mohl to být dobrý film, jenže je bohužel plný nelogických kopanců. Takže vnímavjejší divák dokola nechápavě krčí obočí a kroutí hlavou.

plakát

Most (2008) (TV film) 

Válečný film kvality "C". Vhodný pro první třídy ZŠ. Jedna hvězdička za snahu, druhá že to bylo barevný ... páč jsou patlalové, kteří by to klidně natočili černobíle.