Hvězdičku za nechtěné pobavení. Celkově je pořad příšerně amaterský, Babica se neumí vůbec vyjadřovat, není šoumen, a i recepty, kdy se smíchá vše, co se kde najde, by člověk raději ani neměl zkoušet dělat.
Velmi silný film na stejné téma jako Hotel Rwanda - genocida ve Rwandě - podaný komornějším, ale o to drsnějším stylem. Jak napsal Zeck: "Když spadnou mrakodrapy, kvičí se ještě deset let potom, v Africe je během pár týdnů zabito milion lidí a v USA to ani nejde ve zprávách."
2 a půl hvězdičky za vcelku dobré akční béčko s méně dobrou psychologickou rovinou. Scénář nedává moc prostoru k většímu vykreslení postav, ale hlavní postava má rozhodně charisma a bratři Vláďa a Michal Dlouzí spolu s Vilhelmovou hrají nadmíru dobře. Na druhou stranu taková Bendová je tam snad jen proto, aby ukázala své fyzické přednosti a někteří další herci hrají, jako kdyby si odskočili z levné béčkové televizní inscenace. Brabcova kamera je opět skvělá, ale místy je zbytečně moc naspeedovaná tam, kde by neměla být. Největší mínus celého filmu je pro mě ale předabování postav, což v mnoha scénách výrazně trhalo uši. Hvězdičku dolů rozhodně za to, že díky závěrečným titulkům si mnozí začli myslet, že film byl opravdu dle skutečné události:) PS: Za cool 3d model paneláku palec nahoru - Bravo a Charlie jsou na místě:))
TeenageTelenovela po korejsku, ve které diváky čeká emoční průjem v každé vteřině. Přesto mě to chytlo:) Bo-ra je nádherná a Han Tae-woong velice sympatický flegmatik:)
Když bych srovnal Ong-bak jakožto asi nejlepší fightový film součanosti, zaostává Merantau o půl třídy. Vynahrazuje to ale dobře zahraným příběhem a neobjevuje se na plátně prkenost Tonnyho Jaa. Takže za 4*
Guild, The (TV seriál) (2007)
Viděna pouze první série.
Babicovy dobroty (TV pořad) (2008)
Neporazitelný: Vykoupení (2010)
Návrat k akčním devadesátkovým béčkám s moderní výbornou choreografií, povedlo se.
Megažralok vs. obří chobotnice (video film) (2009)
odpad!To je tak blbý, až je to blbý.
Shake Hands with the Devil (2007)
36 komnat Šaolinu (1978)
Naposledy viděno tak před patnácti lety, takže za pět:) Nechám si ty krásné vzpomínky a znovu se na film raději dívat nebudu.
Sedm (1995)
What's in the box?
Počátek (2010)
Po druhém zhlédnutí za pět hvězd. Precizní a do detailu vyšperkovaný scifi film.
Kajínek (2010)
Tudy nahoru (2008)
Nenadchlo, nepobavilo, unudilo.
Prokletý ostrov (2010)
Pointa filmu byla jasná skoro celý film, ale na velkém plátně si divák užívá parádní filmařinu.
Harold a Maude (1971)
Setkání dvou zcela odlišných postav na pozadí sluníčkového příběhu. Geniální film, z kterého lidi odchází pouze se širokým úsměvem na rtech:)
Herkules 3D (2009)
odpad!Pouze trailer, tuším, že je lepší než film.
Tenkū no shiro Laputa (1986)
Trio Laputa, Mononoke a Nausicaa patří k nejlepším kresleným filmům vůbec.
Můj soused Totoro (1988)
Nejkrásnější pohádka pro nejmenší, nádherná animace, Hisaishiho hudba jako vždy obdivuhodná. Pro děti jak dělané.
Cesta do fantazie (2001)
Konečně Oscar pro Miyazakiho:)
Princezna Mononoke (1997)
Asi nejlepší Miyazakiho film, který v mnohém připomíná o dvanáct let mladší Avatar:)
Nunui yeowang (TV seriál) (2006)
Pan Nikdo (2009)
Kdyby se ten film tolik nevlekl... o hodinu kratší a je to za pět.
A-Team (2010)
Strašná slátanina. Dvě hvězdičky za geniální hlášky Sharlta Copleye.
Škola ve mlejně (TV film) (2007)
odpad!Od K. Janáka jsem čekal teda mnohem víc. Odpadní hloupost
Valčík s Bašírem (2008)
Syrové, kruté, vynikající. Na konci filmu kino ztichlo, až do konce titulků nikdo nevstal, všichni jen koukali na plátno.
Twilight sága: Zatmění (2010)
odpad!Viděl jsem pět minut z prostředka, to stačí.
Stmívání (2008)
odpad!muck :-*
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)
Nuda, nuda, nuda. Ale je to pro děti, tady naše hodnocení neobstojí.
Bangkok Adrenaline (2009)
Jestli on si to Dan s kámošema nenatočili jen jako reklamu na svoje umění, aby se dostali výš, až třeba k těm nejlepším. Každopádně úlet
Merantau (2009)
Průšviháři (2008)
Po pomalém rozjezdu následuje skvělá komediálně romantická linka, která se zastaví až na konci. A scéna s hraním na klavír mě dostala:)
Kick-Ass (2010)
Mohutný nářez, skvělá parodie na teenage filmy a komiksy. Trochu mi to připadalo jako Watchmen na tripu. Jeden z nejlepších filmů roku 2010
Náhradníci (2009)
Všechno špatně, nejsem zajisté jediný, kdo v tom viděl hodně nepovedený klon I, robot/Minority Report? Dvě hvězdy za Bruce Willise, protože je borec:)