Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (41)

plakát

Serj Tankian: Elect the Dead Symphony (2010) (koncert) 

Hodí se mi k tomu tenhle citát: "On si dá tu hnátu na nápovědní boudu a zazpívá "líbám ženy vás tak rád", a ženský se v hledišti kácí jak telegrafní štangle!

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) odpad!

Nápad možná dobrý, výsledky nebyly dobré. Brad Pitt a Angelina Jolie, od toho si člověk slibuje hodně, prvních 20 minuty půl hodiny atd. Když se začnou jakoby vzájemně snažit zabít, je to trapný až hanba. To, že Angelina Jolie má ústa jak rozšlápnutej pomeranč a z jejích obličejů se mi otvírá kudla v kapse, nechám stranou. Měla to možná být komedie a já jsem něco nepochopila. Nepíšu často negativní komentáře, ale teď jsem si nemohla pomoct. Úroveň venezuelské telenovely. Efekty si strčte za klobouk, když máte na ho*no herce a příběh, do kterého se navíc ti herci vůbec nehodí. 🤐

plakát

Lucy (2014) 

Očekávala jsem od toho více než bessonovské bitky, ten jeho styl se nezapře. Přece jen to udělá více stylové (než jen prach sprosté bitky) a umí vybírat herce. Na druhou stranu ta myšlenka se dala o mnohem více rozvinout.

plakát

Zastavte temnotu (2018) 

Z začátku se film tváří zajímavě, pak se zvrhne mnoha směry, že by to dohromady nedal ani zvídavý invalida Jirka Karásek. Jak tu někdo píše, že film servíruje pěkné záběry, tak za to ty dvě hvězdičky. Alexander další z rodu Skarsgård to fakt nezachránil.

plakát

Co horšího se může stát? (2001) 

Ten film je podstatně hrozná pitomost, ale aspoň se obejde bez mrtvých. Taková oddechová. Detektiv s třemi kudrnatými psíky nemá chybu. Vlastně kvůli němu jsem si dvd koupila.

plakát

Věřte mi (2017) (seriál) 

Nebýt Emuna Elliota asi bych to ani nefokoukala. Britové umí lepší.

plakát

Komisař Maltese: Hon na mafii (2017) (seriál) 

Skvělé herectví navíc sicilština tomu dává šmrnc. Občasné vtipné hlášky z toho rozhodně nedělají komedii, jen seriál obohacují. Kim Rossi je úžasný a znázornění 70. let vynikající. Zápletka a napětí nechybí. Jeden z nejlepších současných seriálů.

plakát

Cesta bez návratu (2017) 

Vzhledem k tomu, že znám ten skutečný příběh, mohlo to být uděláno lépe. V podstatě ten vlastní dokument, kde vrah toho chybujícího leteckého kontrolóra skutečně vypovídá.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

První sérii jsem shlédla během 4 dnů a druhou během jedné soboty! Naprosto našláplý děj, rozmanité postavy a téměř žádná klišé. Rozuzlení a konec úžasný. Nálada, napětí, romantika a přestože se seriál je o loupeži, fyzické násilí je celkem podružné. Herecky na vysoké úrovni.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Plně souhlasím s KevSpa. A pokud v tom pak ani nebude Kinnaman, tak to se spíš budu dál smát u Sleepy Hollow, a pak zkusím trpět u Carbona.

Ovládací panel
20. nej uživatel Finsko
1 bod

Fanklub

(1)