Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Po strništi bos (2017) 

x mega na takovou shitku, už mi přijde, že soudnost se odstěhovala, jedna hvězda za Oldu Kaisra, ale co má hrát, když příběh není?

plakát

Bratři (2023) 

Když jsem to uviděl na Netflusu, tak mě to poněkud vyděsilo, protože premiéra v kinech tak nějak tiše prošla kolem mne, a říkal jsem si, oni to dali rovnou na platformu? Pak tady čtu, že premiéra byla v říjnu 23. Zatím dobrý, je bohužel za mě moc dobrá kniha, aby na mě tento plochý film udělal nějaký dojem. Pokud člověk nemá vhled (ne zběžný) o co běželo, tak se ve filmu bude ztrácet, a pokud vhled má, nebo četl knihu, tak je film jako komix, kde vždy několik stránek chybí. Mašínové jsou košatý strom, který má strašně moc kořenů a větviček a neměl být poražen tímto způsobem.

plakát

Ve jménu cti (2023) 

Ty jo, jak by to byl dobrej film, nevadilo mi, že hlavní postavu hrál francouzský Arab (takový francouzský Bridgerton), ale kdyby tam necpali ty bizardní feministé pitomosti a ještě to lehce nenavoněli jednou roštomilou černou kudrlinkou. Nic proti duelům, kterých se ženy účastnily, ale toto bylo už zu moc.

plakát

Mastičkář (2023) 

Ten film je asi filmařsky ok, ale prostě nemohu dát filmu, který vykradl na druhou předchozí zpracování, a vznikl vlastně jen proto, aby se jako načančaná děvka prodal současnému mezinárodnímu pop-publiku netflixu, více hvězdiček. Doporučuji obě předchozí verze, ta z osmdesátých let je moje kýč srdcovka, jen o kousek níž než Šumař na střeše)).

plakát

Zelená kniha (2018) 

Naivní příběh, nedotažené scény, samozřejmě však based on a true story, a ta finální píchlá pneumatika, které si zkušený driver Miss Shirley nevšimne?

plakát

Menu (2022) 

Tohle se hodně nepovedlo, ale nejvíce se nepovedla Anya Taylor, ta je pro mě fakt protipól herečky. Chceš něco říci, ale nevíš co, nebo to v průběhu mluvy zapomeneš, tak to ne mne působilo.

plakát

Obleva (2022) (seriál) 

K čemu jsou všechny ty rádoby hezké kudrlinky, když je to tak blbý.

plakát

Šarlatán (2020) 

Opravdu mi to nesedlo, za mě úplně zbytečný film, stačilo by 5 řádek na wikipedii.

plakát

Život (2017) 

* za zaver, ne ze byl predvidatelny, ale ze to skoncilo, neskutecna vykradacka.