Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (178)

plakát

Lístku, leť (2013) (seriál) 

No, je to hezky udělané, a moře za slunečného dne je krásné vždycky. Námět jako v Přílivu pokladů, ráno moře vynese na pláž nějaký bordel, krab to vytřídí a co se mu nehodí, mrskne modrému lišákovi do podpalubí. Ten si s tím pak vyhraje. Úplně mě to zápletkou ale jako nenadchlo.

plakát

Tajný život kluků (2015) (seriál) 

Po nějakých dalších dílech musím hvězdu ještě ubrat. Je to prostě blbé. Ale tak je tam holka, homosexuál, černoch, dítě s Downovým syndromem a nejspíš časem ještě někdo odhalí, že se potřebuje přeoperovat na druhé pohlaví. Takže asi cajk.

plakát

Top Wing: Ptačí kadeti (2017) (seriál) 

Strašná kravina, kde kuřata používají křídla jako ruce a když mají letět, levitují jakýmsi podivným delfíním pohybem nebo použijí nějaké tryskoletadlo. Dle osvědčeného vzoru psí patroly každý člen gangu musí na Ryderův, chci říci velitelův pokyn něco nevtipného zahlásit, čímž se natahuje čas. Plavčík David Prasehof byla už jen taková třešnička na tomto nadbytečném shnilém dortu.

plakát

Dodohando (2019) (seriál) 

Božínku. Jakási zmutovaná svíčka z plastelíny a její dobrodružství. Asi jak kdyby si zkoušel animovat prvňáček se svým novým mobilním telefonem, kupou plastelíny a příručkou Jak se naučit animovat v 10 snadných lekcích. Nejlepší na tom je hudba a ani ta za moc nestojí.

plakát

Bláznivá kapela (2023) (seriál) 

Viděla jsem sotva dva díly, protože děcka to vůbec nebaví a jakmile si kapelu pustím, začnou řvát, že chcou Peppu. Ráda bych se někdy dodívala, protože díl s kočkama byl super a ten s hiphopem mě též zaujal. Tak snad to do důchodu zvládnu a pak sem napíšu výsledné hodnocení. Achjo.

plakát

Grace a úžasné stroje (2019) (seriál) 

Grace nahradila Catie, ale je to pořád stejně nablblé. Stroje nejsou nezajímavé, informace o nich podávané úměrné věku diváků, ale ty vložky s malými "mechaniky" jsou tak trapné, zbytečné a nezáživné, že strhávám, co se strhnout dá!

plakát

Listopadová romance (2001) 

Už si to moc nepamatuju, jen to, že mi ale bylo strašně trapně za Keana, že se toho vůbec účastnil. Takovej ufňukanej cajdák. Možná to někdy risknu a kouknu znova.

plakát

Spidey a jeho úžasní přátelé (2021) (seriál) odpad!

Tohle je něco tak ohavného. Zbytečného. Trapného. Další z těch Rot a Čet a Patrol a Indických detektivek a Džejků a jiných dětských záchranářů, kteří spasí svět od všech těch zlotřilců, co kradou v obchoďáku bonbóny a praskají dětem balónky špendlíkem. Malý holky to očividně ohromně baví, já nestíhám kroutit hlavou a maskovat škleb.

plakát

Bobo (2014) (seriál) 

Bobo mě tak nějak irituje každou svou molekulou. Pitomou znělkou počínaje, přes protivného bobra (a pardon, plcha) s tradičním dabingem kuňkající dospělé ženy, až po stupidní hádanku na konci. A úplně jsem zapomněla, že jde opět o lidi v kožichu. Bože proč!

plakát

Dr. Žako (2018) (pořad) 

Tohle se mi strašně nelíbí. Odpudivé masky a nezáživné příběhy.