Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Úžasný animovaný seriál, který mě nadchl od semého začátku. Každá postava má svůj vlastní rozum. Sice mi připomínají trochu Simpsonovi( např. Bender mi přijde jako mechanická verze Barnieho, Fry jako mladši verze Homera, atd.), ale i přesto to je jeden z nejlepších animovaných seriálů, jaký jsemkdy viděl. Škoda jen, že u nás ho nikdy nevysílaly. Doporučuji všem, kteří už jsou znuděni Simpsonovými.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Úžasný seriál, který mě ze začátku děsil,ale později jsem se nemohl dočkat dalšího dílu. Je to úžasné s čím vším po těch deseti sériích tvůrci přišli, a museli se přitom snažit, aby se neopakovali a tím diváky nenudily. Sice ke konci se trochu zopakovali tím, že se Daniel Jackson povznesl a poté již po druhé opět procitl k životu. Ale tohledrobné opakování jsem jim odpustil. Protože desátá série je opravdu tou nejlepší. Nový soupeř, který je dost silný na to, aby ovládl naši galaxii. Pro mě je tento seriál základem všech sci-fi seriálů. Vřele doporučuji všem příznivců fantasy. Pěkně načasované byla i výměné členů SG-1. Potřebovali to už ke konci druhé řady. Mezi nejslabší části seriálu patří rozhodně čtvrtá a prvnídíly páté řady. Jinak se tomutoi seriálu nedá nic vytknout.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Tenhle ten seriál zná už snad každé malé dítě. All pořád vzpomíná na svá úspěchy ve školním fotbale. Už je to pořádná nuda.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Jeden z nejlepších francouzských komediálních seriálů, které si dělají srandu z druhé světové války. Odhaluje život největšího Francouzského odbojáře Reného Artoise i jeho milenky. Pěkný, střízlivý humor.