Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nový Batman vs Superman mě moc nezaujal tak jak jsem se těšil tak jsem se dočkal velkého zklamání. Vzhledem k tomu, že se mělo jednat o velkolepý film od DC comics a drahý film hlavně tak tak jsem se dočkal spíše velkého guláše. Nefungující postavy si bez jakéhokoliv důvodu dávají přes držku, je to drahé a zbytečné... žádná zábava nic co by mě překvapilo alespoň trochu vzhledem k tomu, že jsem velký fanda komiksů, tak tohle je hodně mimo...Superman je nezajímavý a hraje přesně podle scénáře a co se týče Batmana tak celý film má jeden a ten samý výraz a měl málo možností se více ukázat takže ani není důvod mu fandit ... Wonder Woman je sice sexy, ale to je tak vše co bych o ní mohl říct jelikož příběh o ní zmizel někde tam za nesmyslným budováním světa, který nemá žádný smysl bohužel zklamání. Tenhle film beru jako velký podprůměr a za mě 4/10 PS: Lex Luthor není ani moc žádný protivník a spíše vypadá komicky než drsně a uvěřitelně

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Strašně nepovedený film Vina Diesla ačkoliv toho herce mám rád tak tohle je strašná bída.... Příběh je strašně laciný a předvídatelný takže víte co bude následovat dál. Akční scény jsou jak kdyby je dělal začátečník a hlavně jsou někdy strašně nepřehledný. Ve filmu nic nevychází, hlášky špatný. 3 hvězdičky bohužel příběh je chudý, málo akce a hlášky jsou mimo mísu. Díky bože, že jsem celý film přežil !

plakát

Spectre (2015) 

Jestli tohle měl být poslední bond Daniela Craiga tak se hodně nepovedl a hodně mě zklamal. Čekal jsem více než jen nudu. Drahý film který vyhazuje peníze z okna pro nic za nic. Ve filmu se moc mluví a když dojde na nějakou tu akci tak si říkáte kam se ty peníze vlastně poděly když ne sem. Akce je nezáživná a člověk si ani na ni po 5 minutach nevzpomene. Od honičky s luxusními auty jsem čekal víc,ale spíše jsem koukal na na lidi co na auta vydělávaly celý život a báli se škrábance. 5/10 delší stopáž, slabý příběh pokud se to dá tak nazvat, nezáživné akční scény a záporák je nevýrazný nic co by mě dalo smysl dát větší známku.

plakát

Marťan (2015) 

Martan je skvělou oddychovou scifi, která mě překvapila Matt Damon sám na Marsu a snaží se přežít proč ne.. na mě to udělalo dojem. Líbí se mi nápaditost a příběh který se může stát skutečným. Jinak myslím si že stopáž by mohla být kratší chvílema jsem zavíral oči, ale nic co by filmu vadilo za mě 8/10.

plakát

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 

Tak a máme tu regulérní 5, která nic nového nenabízí ... Vlastně je to to samé jako předchozí díly film nějak nenadchne pomalu celou hodinu se nic vlastně neděje furt se jen řeší co se děje jak se nikdo v domě nevyspí ačkoliv je tu jen Toby který už není neviditelný ale vypada jako černý kouř, který se snaží na svou stranu získat malou holčičku na dábelské plány... Bohužel dávám 2 hvězdičky protože se nejedná o nic nového a pomlu celý film se nic neděje nebýt konečných 20 minut myslím nedal bych ani ty 2 hvězdičky

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Nový Drákula zase tak špatně nedopadl jak jsem čekal. Ačkoliv příběh trochu tápe a potenciál v tomhle filmu by se dal využít lépe a některé scény jsou spíše jako z TV seriálu, ale film je průměrný, Luke Evans svou roli zahrál docela dobře a já mu to věřil takže 5/10 a snad ještě Drákulu uvidíme v lepším kabátku.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Špionážní svižný snímek s dobrou atmosférou šedesátých let, ale to je tak vše co nabízí. Příběh je nudný a herci nezajímavý, 4 hvězdičky za dokonale vytvořený svět šedesátých let na který se dobře dívá.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Snímek co se snaží tvářit chytře a vše má pevně v rukou, ale nedaří se. Vlastně příběh je tupý a nezajímavý, vlastně se v něm člověk ztrácí. Monology ve filmu jsou nesmyslné. Celý film je špatný a není v něm nic co by stálo za zmíňku. 2 hvězdičky a to jen za Arnoldovo "já se vrátím"

plakát

Poltergeist (2015) 

Nový Poltergeist mě absolutně zklamal, žádný originální nápad nic děsivého co by stálo za zmínku. Hercům jsem jejich hraní nevěřil, je to bezduchý a nudný. Podtrženo, sečteno 2/10 PS:Pokud chcete vidět Poltergeist tak sáhněte po staré klasice.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Nová Fantastická čtyřka je zklamáním, bohužel celých 94 minut filmu se pomalu nic neděje a vše se točí kolem laboratoře a herců, který jsou nezajímavý a ani vám nezůstanou v hlavě. Celý film se tocí kolem cestování prostorem na plantu, která ani nezaujme. Konečná bitva s protivníkem taky není nějaká fajnovka, kterou si budete pamatovat i měsíce po shlédnutí. Nová fantastická čtyřka je jeden velký omyl a můžeme jen doufat, že tuhle značku restartujou a dostane ji do ruky někdo, kdo bude vědět co se značkou dělat 3/10