Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (42)

plakát

Irčan (2019) 

Možná se to nakonec i rozjelo. Já skončila na 45 minutě. To vysoké hodnocení naprosto nechápu. Film se vleče stejně nudně, jako ti osmdesátiletí geronti co si hrají na třicetiletý taťky zabijáky.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Obrovská nuda ve velkolepých kulisách postprodukčně vylepčené Prahy. Hlavní hrdinka naprosto sterilní. Scénář nanicovatý a ukrutně ukecaný... Tři hvězdy dávám za muziku, za kameru a za tu postprodukci, která se povedla na světové úrovni, tedy až na ty trapný hejbací noviny, jako v Harrym Potterovi... Je mi líto...těšila jsem se na jízdu, ale nakonec jsem málem usnula.

plakát

Na lodi (2011) (seriál) 

Ochotnický divadýlko podle amatérsky sesmolenýho neuvěřitelně hloupýho scénáře. Pravda, že jsem vydržela odkoukat jen jeden a půl dílu, ale pochybuju, že dál by to bylo kvalitnější. Njn... nechala jsem se nachytat na, pro mě naprosto nepochopitelný, vysoký hodnocení.

plakát

Závěť (2007) 

Není Kusturica, jako Kusturica. S Černou kočkou bílým kocourem, Domem k pověšení, Undergroundem, natož s Arizona Dream srovnávat nelze. Tohle je už jen bláznivý Balkán bez jakékoli přidané hodnoty a bez vtipu (když tedy nepočítám ty zoufalé křeče) Takový Kameňák po balkánsku. Za mne obrovské zklamání.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Venkovský učitel byl pro mne velmi milým překvapením.

plakát

Šťastní to lidé: rok v tajze (2010) 

Krásný dokument. Hodně sněhu, hodně psů. Jen těch lovených zvířátek mi bylo líto i přesto, že není pravda, že mrzla v pasti celý den. Vždyť tam ten lovec ten mechanizmus docela zřetelně předváděl a bylo vidět, že je ta kláda klepne a usmrtí na místě.

plakát

U brány věčnosti (2018) 

Nedokoukala jsem hlavně kvůli příšerné kameře a dramaturgii.

plakát

Vládce temnot (1987) 

Velmi slibný rozjezd filmu, bohužel, velmi záhy sklouzne do béčkového hororu, který nemá hlavu, ni patu. Nešlo to dokoukat a ani výtvarná stránka to nezachránila. Tři hvězdy s odřenýma ušima.

plakát

Bělásek (1995) 

Nevyužitý potenciál námětu. Film mi přišel tak trochu o ničem. A taky blbě namaskovaný herec. Albín s černýma řasama...blbost, ne? Škoda! Začátek slibný a pak kdenic tunic.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Samoúčelně, úchylně krvavá ptákovina. Dobrá kamera, herci dobrý, ale jinak nic.