Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Brickleberry

Brickleberry (2012)

Dokonale zpracovaný sprostý seriál, při kterém už nemohu ani pít. Hrozí totiž vyprsknutí obsahu skleničky takřka při každé půlminutě. Humor je v něm sice sadistický, vulgární a sexistický, ale zároveň tak vydařený, že je to jeden z nejvtipnějších seriálů, co jsem kdy viděl.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Legendární seriál, při kterém se člověk nejen zasměje, ale i zamyslí. Všechny díly buď něco parodují, nebo se v nich vyskytuje smyšlený, vtipný kontext. Ovšem při každém z dílů se člověk stejně nad něčím musí zamyslet - vždy to nějak souvisí s tématikou a obsahem dané epizody. Tento seriál má sice vtipnou a sprostou omáčku, ovšem pod ní se skrývá cosi, nad čím se každý z diváků alespoň trochu zamyslí při sledování.

Detectorists

Detectorists (2014)

Seriál jak má být. S typickým humorem, který je odlehčený, ale pobaví. Velmi. Děj je vždy zábavný, žádný díl mě nenudil.

MOST!

MOST! (2019)

Ryzí novinka, ovšem velmi zdařilá. Seriál s parádním českým humorem, i s hlubším kontextem. Ukazuje společenské problémy, které neustále vězí a nebyly vymazány. Celé je to zapadlé do okruhu vtípků, směšných situací a hlášek.

Kancl

Kancl (2005)

Zcela boží a parádní spojenostátní napodobenina britského humoru jeho přetvořením do vlastní podoby a utvořením více legrace z nelegrace. Vše zde sedí. Dívák se seznámí s mnoha typy postav - odlišná móda, životní styl, hudba, názory, preference, životní cíle, mentalita.. - a všechny tyto postavy spolu musí spolupracovat. Jak je to vždy a u každého, nejde to snadno. Obvzláště s dost nesrovnalým, rozporuplným šéfem, tj. přerostlým puberťákem hrajícím si na best bosse. To samé jako u britů, jen s americkým humorem, větší barevností, pestrostí a kompenzací deprese s optimismem a vtípky.

Kancl

Kancl (2001)

Zcela boží a parádní britský humor utvořen z nelegrace vydávající se za legraci. Vše zde sedí. Dívák se seznámí s pár typy postav - odlišná móda, životní styl, hudba, názory, preference, životní cíle, mentalita.. - a všechny tyto postavy musí čelit prostředí šéfíka. Jak je to vždy a u každého, nejde to snadno. Obvzláště s dost nesrovnalým, rozporuplným šéfem, tj. přerostlým puberťákem hrajícím si na best bosse, jako přídavek britské prostředí.