Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (2 037)

plakát

Zahulíme, uvidíme 3 (2011) 

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne.

plakát

Nadějný rok (2011) 

Podle obsazení si člověk může myslet, že uvidí bláznivou komedií, ale není tomu tak. The big year je slušná road movie, kde skupina bláznivých fanoušků ptáků cestuje po světě a snaží se vidět co nejvíce opeřenců. Nejsem zrovna fanda filmů, kde ze 100 minut je 60 minut záběrů na ptáky. Tyhle eko filmy nesnáším, ale naštěstí film rychle uteče, takže se to dá bez potíží vydržet.

plakát

Dvojitý agent (2011) 

Kdyby děj nebyl tolik přeplácaný a přehnaný, tak se jedná o docela solidní kriminálku z prostředí tajných agentů. Jenže, když během dvou hodin se asi 4x změní totálně děj, tak už se film moc vážně brát nedá.

plakát

Rituál (1973) 

Parádní atmosférický thriller se skvělou a hlavně nečekanou záplatkou. Nebýt muzikálových scén, tak je film na plný počet.

plakát

Devil (2001) 

Guillermo del Toro je jeden z mála režiséru co i z průměrného, až béčkového námětu je schopný natočit slušný a napínavý horor, který je navíc skvělé odvyprávěný, což v moderních hororech je docela rarita. Mladí herci byli vybráni dobře a svojí úlohu zvládli na jedničku. Jako každý film od del Tora tak i Princ bez království je vizuálně a hudebně dokonalý.

plakát

The Orphan Killer (2011) 

Vím, že u slasheru nemůžu očekávat, žádný zázračný děj, ale v The orphan killer není děj žádný. Navíc mizerní jsou i uječení herci, roztřepená kamera a střih je doslova tragický. Jednu hvězdičku dávám jen za slušné gore scény a celkovou brutallitu, které je ve filmu docela dost. Bohužel jako celek snímek selhává na plné čáře.

plakát

Hranaři (2011) odpad!

Celý film je jen jedna velká trapná reklama, kde mafiáni jezdí v obyčejném Peugeotu. Navíc děj je tak zamotaný a postav je tolik, že se v tom nevyzná snad ani sám scénarista. Nejhorší český film za posledních minimálně deset let. Zlatý Troška !

plakát

Kluk na kole (2011) 

Slušné drama o chlapci, kterému chyběl otcovský vzor a který si neustále šel za svým a bylo mu úplně jedno jaká překážka mu stojí v cestě. Thomas Doret byl naprosto fantastický.

plakát

Vražedná terapie (2001) 

Slušný thriller, který stojí a padá na kvalitním scénaři a postupem času i na skvělé vybudované atmosféře. Závěr mohl být trošku více méně vysvětlený.

plakát

Převtělení (2005) 

Nekonečná, ale vážně nekonečná hororová tragédie. Tady dám jednu hvězdu jen za závěrečné titulky. Od kvalitního režiséra jakým Takashi Shimizu bezesporu je jsem čekal něco u čeho bych měl aspoň trošku strach. Místo toho jsem se neustále díval na hodiny a čekal, kdy bude konec.