Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 208)

plakát

Hurá na Francii (2013) 

Začátek vypadal celkem slibně, byl tam drsný a praštěný humor, ale postupem času humoru ubývalo a přibývalo zěměpisného cestování po Francii - takže jako propagace pro cestovku dobrý, ale to je tak všechno.

plakát

Revival (2013) 

Heřmánek a ještě víc Polívka jsou velmi nepřesvědčiví rockeři, ale o to líp hrajou stárnoucí chlápky, co znovu objeví chuť do života. Krobot je fajn, má takovou hezkou roli totálního mimoně, který po letech konečně otevře oči a Geišbergovi jsem toho rockera opravdu věřila. Překvapila Zuzana Bydžovská ve velmi negativní roli. Nenudila jsem se (kromě úvodu), takže je to takový lehce nadprůměrný film.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Zábavné a s hezkými efekty, prostě klasický Emmerich, jak ho máme rádi (a kdo ho nemá rád, tak je suchar). Jen ten úvod je strašně nezáživný, ale naštěstí je poměrně krátký, pak už je to napínavá akční jízda.

plakát

Arabeska (1966) 

Humor v tomto filmu mi vůbec nesedl a vůbec se tam nehodil a Gregory Peck se nehodil k Sophii Loren.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Vše co mi jinde přijde stokrát ohrané a nudné tady krásně fungovalo. Je to takový rodinný film s romantickým nádechem, kde jsem si říkala, že to trochu přehnali s tím, že by někdo mohl koupit ZOO, než jsem zjistila, že to je skutečný příběh. Herci byli bezvadní (musím obzvlášť pochválit tu malou holčičku), zvířátka také a do toho mi ještě zahráli Sigur Rós, nemám si tedy vůbec na co stěžovat.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Dlouho jsem přemýšlela o hodnocení, ale vzhledem k tomu, že nejvíc se mi líbila hudba a že to bylo příliš dlouhé a tak moc mě to zase nebavilo a dost mi lezly na nervy Walterovy představy, tak je to nakonec takový lepší průměr.

plakát

Enderova hra (2013) 

Když se dívám na zdejší hodnocení vidím, že jsem evidentně ovlivněná knižní předlohou, která je prostě geniální a filmové zpracování jí nesahá ani po kotníky - ale dobře, protože jsem ovlivněná, přidám jednu *. Chápu různé zkratky ve filmu, všechno by se do filmu nevešlo, rozhovory s ostatními, které neexistovaly, ale film nevystihl vůbec Enderovou izolovanost, jeho zoufalství, vždyť on ani nevypadal, jako šikanovaný, Petře dali příliš velký prostor, tak důležitá nebyla a nejvíc mě štvalo, že neměli tu odvahu udělat Endera malého - vždyť mu bylo šest, když nastoupil výcvik. A ten konec, to byla jedna obrovská zkratka toho, co se stalo po mnoha letech a úplně jinak.

plakát

7 krabic (2012) 

Celý film se jenom vozí krabice, což je dost únavné, ale koukat se na to dá. Nejlepší byl rozhovor hlavního hrdiny s kluky, kteří ukradli telefon lidem, kterým on volal. To mě opravdu pobavilo.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Film nabitý kvalitními herci ještě nezaručuje jeho kvalitu, takže vlastně to nejlepší tady bylo to obsazení a především skvělá Jennifer Lawrence. No dobře, tak ještě ty masky.