Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Úžasný filmový zážitek, který vám zůstane v duši. Film, rozdělený do šesti různých žánrově odlišných příběhů, které se navzájem překrývají, by se možná na první pohled mohl zdát zmatečný a těžce stravitelný, nebýt toho, že všechny linky jsou mistrně propojeny nenásilnou, příjemnou formou. Myšlenky, které nutí člověka k zamyšlení. Celý film krásně dokreslila hudba od trojice-Tykwera, Klimka a Heila. Atlas mraků jsem viděla už čtyřikrát, ale pokaždé v něm najdu něco nového a krásného a nevadilo by mi, vidět ho znova! Za mě *****

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Další perfektně zahraná (spoiler!) schizofrení postava Edwarda Nortona, kterou si tentokrát zahrál po boku Brada Pitta ve filmovém trháku Fight Club/ Klub rváčů. Super zážitek plný násilí, akce i napětí musí strhnout každého. Že začátku vcelku poklidný děj, který vypráví nudný úředník trpící nespavostí se rázem zvrtne ve vzrušující drama, které si nesmíte nechat ujít!

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů a mistrovské dílo s Keirou Knightley v hlavní roli. Nádherné prostředí děje a hvězdné výkony herců ještě dovrší kouzelná hudba Daria Marionelliho. Působivý a dechberoucí příběh mladé dívky z pěti dětí odehrávající se v Anglii osumnáctého století mě okamžitě očaroval! Není pochyb o tom, že jde o nejlepší ztvárnění úžasné stejnojmenné knihy Jane Austenové, famózní dílo kterému se nedá nic vytknout!