Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Musím říct, že je to to nejlepší, co jsem ze seriálů podobného typu viděla. Pravda je, že jsem dlouho tento seriál ignorovala a považovala za jeden z těch tuctových seriálů, které nám nabízí zdejší televize, ale po shlédnutí všech dosud u nás uvedených dílů musím uznat, že jsem se opravdu velmi mýlila a připravila se již dříve o tento skvělý zážitek.

Doctor Who

Doctor Who (1963)

Naprosto výborný seriál. Dostala jsem se k tomuto seriálu až nedávno, i když na obnovený koukám už hodné dlouho. Jelikož však bez titulků ani ránu, čekala jsem, až bude většina klasické série přeložena. Samozřejmě nemohu naprosto hodnotit nějaké ty triky, grafiku ani kostýmy atp. je opravdu hodně znát stáří, ale v tom je to kouzlo starých filmů a seriálů. Koukám i na ty zrekonstruované díly a musím říct, že je za tím určitě spousta práce a času a obdivuji ty, co se do toho pustili, ale kolikrát je to opravdu docela nekoukatelné. A to jsem teprve u prvního Doktora, kde ještě jsou nějaké ty nezrekonstruované. U dalšího Doktora prý jich moc není, těch nezrekonstruovaných. Dávám zatím čtyři hvězdičky, jelikož souhlasím s Beckett51, že u některých dílů se fakt strašně nudím už teď a to prostě nemůže být dané jen stářím seriálu. Možná s větším počtem zhlédnutých dílů změním názor a počet navýším, ale zatím to nechám takto.

Endeavour

Endeavour (2012)

Už dlouho mě žádná britská detektivka (snad kromě Broadchurch - ale to je zas trochu něco jiného) nebavila. Skvělý Shaun Evans. Nemohu se dočkat další série (i když si teda ještě počkám).