Reklama

Reklama

Muž s posláním

(seriál)
USA, (2011–2012), 11 h 5 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Susannah Grant

Kamera:

Tak Fujimoto

Hrají:

Patrick Wilson, Jennifer Ehle, Margo Martindale, Pablo Schreiber, Rachelle Lefevre, Rhys Coiro, Julie Benz, Eriq La Salle, Adrian Martinez, Peter Hermann (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (24)

Vironey

všechny recenze uživatele

Pilot: Skvělé herecké výkony, kvalitní režie, ale stejně se na to dívat nebudu. :) Ošoupaný scénář o tom, jak se z arogantního blba stane lidumil, tu byl nesčetněkrát v tisíci podobách. Tahle je jiná pouze v tom, že vnějším zásahem do duše onoho hrdiny je duch jeho mrtvé manželky v podání přespříliš usměvavé Jennnifer Ehle, která mi po chvíli vyloženě lezla na nervy. Další díly rozhodně ne-e. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: vypadá to lehce nadprůměrně, mám chuť vidět další díly, vyloženě oddechová věc, Martingale, Ehle, Benz a i Wilson jsou hodně ok. Uznávám, že hlavní plusové body jsou díky Demmeově režii pilotu (za to Starlingovsko/Lecterovské sestříhání a nasnímání rozhovorů :-) Zatím nejlepší z seriálových nováčků podzimu 2011/2012 - prvně považovaný mnou za outsidera. Pilot za 70% ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem duchařinu, něco ve stylu Tru Calling... Zklamání přišlo ve chvíli, kdy jsem (plná očekávání, jaký duch to bude tentokrát) zjistila, že je to ten samý duch děsně otravné exmanželky, která se stane jakýmsi rádcem exarogantního doktora. Vydržela jsem až do pátého dílu, ale když i tam se neobjevil žádný jiný, popř. další duch, ztratila pro mě ta duchařská linie smysl. A tak zůstala jen chabá náhražka House, kterou ani Patrick Wilson nezachrání... a proč se dívat na náhražku, když mám ještě možnost sledovat originál? ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Námět tohoto seriálu není nezajímavý, ale tvůrci jej téměř vůbec nevyužili a jeho smysl mi naprosto unikal. Příběhy byly dobré a postavy poměrně sympatické, i za těch pár dílů se k nim dal vytvořit vztah. Ale ta hra na velké drama povzbuzená především napínavou hudbou mi absolutně nesedla. A po celou dobu jsem přemýšlela, jestli je to hodně blbé, nebo alespoň trochu dobré. Nakonec se přikláním k tomu druhému, ale asi chápu (a jsem za to ráda), proč vznikla jen jedna série. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jeden díl a nemám potřebu vidět další. Jedná se o klasický, ničím nevynikající doktorskej seriál, který z podprůměru vytahuje pouze fantastický Patrick Wilson, můj oblíbenec. To je však málo. Raději si pustím nějaký film, ve kterém hraje. Ano, jistě, hodnotil seriál z jednoho dílu je prasárna, ovšem opravdu z předvedeného nemám pocit, že by se mělo v dalších dílech cokoliv měnit, jelikož jsem se díval na díl v již pokročilejší fázi....42% ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama