Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Kult, droga, radost i smutek. Pro mě osobně nejlepší kapitola Star Treku. Pocta panu Roddenberrymu. Kdo propadl stejné závislosti netřeba komentovat - atmosféra, jste jedním z nich na Enterprise D. 7 sezón příběhů a cest tam, kam se ještě nikdo nevydal. To all decks, to all stations: Let's see, what's out there! Engage!

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Fenomén - kdo nezná, neviděl - jako by nebyl. Snad druhej nejlepší seriál (a to že jsem jich něco viděl :)), herecké obsazení, kamera, hudba,... a tak bych mohl pokračovat. Snad všechno co bych sám napsal tu už padlo, kdo nezažije pocit třesoucího se očekávání každého dalšího dílu (S3 každé úterý v noci na náš čas), prostě nepochpí :) "Be good all of you, or I´ll give you the chicken foot!"

Knight Rider

Knight Rider (1982)

No řekněte, jakou lepší podívanou pro kluky než seriál se super autem s unikátními vlastnostmi, mluvícím počítačem a vším jaksepatří. Boj se zločinci, tým lidí, kteří drží při sobě a téměř nezničitelné auto v boji s kriminalitou. Michael Knight, KITT, Devon, Bonie. Nezapomenutelná hláška z prvního dílu před scénou "Test Drive" zněla nějak takhle - proč to tu vypadá jak v Darth Vaderově koupelně? Opravdu, kultovní seriál, který je sice nutné brát trochu s rezervou, ale jako malýho mě to bralo.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Bodie a Doyle, Bodie a Doyle. Dechberoucí očekávání každého nového dílu, který přinášel novou a novou jedinečnost. Prostě jeden ze seriálů, na které se těšíte.

Star Trek: Vesmírná loď Voyager

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995)

Another chapter of Star Trek. Těžko soudit po TNG, který je v podstatě a dodnes zůstává nepřekonatelný. VOY je sám o sobě velmi dobrý a kvalitní seriál, ale už to nemělo takovou monumentalitu jako posádka Nové generace. Seriál sám o sobě výbornej, ale jak říkám, jsem zaslepenej TNG a těžko srovnávat. VOY je dobrý počin, sem tam má sice drobnosti, které mi vadí, ale pro fanoušky Star Treku nutnost. Jupííííííí

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Prvotní myšlenku na tenhle seriál mě přivedla v osmý třídě naše třídní učitelka, která řekla něco ve smyslu "Dofám, že nekoukáte na South Park". Tahle věta mě přiměla k tomu, abych se na něj podíval. A nelitoval jsem :) Thomasi, pozor, ať ta duše nevletí do tý pečeně! Nabízím jí tři libry! A proč zrovna tři, tos mohla začít na pěti nebo tak... - já ji jenom chci přesvědčit! :D SP prostě nemá chybu. Vyhulenej ručníček, Tweek, čtyřprdelní opice atd., Trey Parker je machr!

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Ouuu, další ze seriálů, u kterých jsem vyrůstal. Tady opět zavládá nostalgie. Pana Fajsta jsem nenáviděl spolu s hlavními postavami. Co dodat, klasika pro děti. "Pozor, chovat se mravně!! Toto je kinematograf!!!"

Opičí král

Opičí král (1986)

V dětství jeden z nej nej nej seriálů. Pamatuju si chvíle, jak jsem jako kluk se zajíkal smíchy u vtipnejch scének. Seriál, se kterým jsem žil. Smutek, když skončil, pamatuju si, jak jsem brečel a prostě nemohl pochopit, že už je konec. Ale konec, kterej stál za to, konec, na kterej se nezapomíná.